Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA SPAŠAVANJA KOD MAKARSKE

Žena se utapala, policajci pucali u zrak kako bi pozvali brod u pomoć. Na jet skiju prevezena do obale

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
18.07.2022.
u 11:47

Žena je bila u stanju pothlađenosti i bez ozljeda, ali je bila prestrašena i uznemirena, navode iz policije

Policijski službenici jučer u popodnevnim satima spasili su ženu (56) od utapanja kod uvale Gradac. Kako je izvijestila Policijska uprava splitsko-dalmatinska, Policijska postaja Makarska zaprimila je oko 16.45 sati dojavu kako je iz uvale Gradac prema Pločama otplivala žena koja se već dugo nije vratila na obalu i da su zabrinuti za nju. 

Na teren su upućeni policijski službenici koji su obilazeći teren oko 17.20 sati na predjelu Vodica s kopna u moru uočili osobu koja se utapala. Ona je, navode, plutala morem i zapomagala. Policijski službenici spustili su se do obale pa uočili brod koji su pokušali dozvati, no osobe na brodu nisu ih čule. 

S obzirom na to da je ženi hitno trebala pomoć, policijski je službenik u sigurnom smjeru ispalio hitac u zrak u cilju pozivanja osoba s broda. Osobe na brodici tada su ih vidjele te došle do obale kako bi se policajci ukrcali. 

Dok su policajci ženi pružali pomoć, prišao im je i muškarac na jet skiju. Kako bi je što brže odveli liječniku, policijski službenici pomogli su ženu smjestiti na jet ski i prevezena je do obale.

Žena je bila u stanju pothlađenosti i bez ozljeda, ali je bila prestrašena i uznemirena, navode iz policije. Rekla je kako je oko 15:30 sati ušla u more te da je u jednom trenutku osjetila grčeve i nije se mogla vratiti na obalu jer su je morske struje nosile sve dalje od obale.

VIDEO Policajci gledali snimku nadzorne kamere, a onda ostali u čudu

Ključne riječi

Komentara 1

RA
RadagastovBrat
12:21 18.07.2022.

Baba od 56 godina koja cijelu godinu ne mrda odlučila se bavit sportom. Slično bude i na skijanju pa se čudom čude ozljedama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije