Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u uvali Stiniva

Na Hvaru preminula žena, stradala prilikom skoka u more

Ilustracija/Policija u obilasku obale pulskog akvatorija zbog pojačanog prometa malim brodicama
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
17.07.2022.
u 16:48

Na mjesto događaja odmah je upućena ophodnja Policijske postaje Hvar, zatražen je dolazak mrtvozornika koji će pregledati tijelo, te će se obaviti očevid, navode iz policije

U moru u uvali Stiniva, na području otoka Hvara, nađeno je tijelo ženske osobe, izvijestila je policija. Kako navode, informaciju su zaprimili oko 14.45 sati od djelatnika hitne medicinske pomoći. 

Na mjesto događaja odmah je upućena ophodnja Policijske postaje Hvar, zatražen je dolazak mrtvozornika koji će pregledati tijelo te će se obaviti očevid.

Prema prvim informacijama, u događaju nema elemenata kaznenog djela. Radi se najvjerojatnije od nesretnom slučaju i stradavanju prilikom skoka u more, dodaju iz policije. 

VIDEO Supružnici dobili zatvorske kazne: Napala ga batom za meso, on njoj bacio mobitel kroz prozor

Ključne riječi

Komentara 6

TO
TORQUEMADA
06:07 18.07.2022.

Stiniva je i uvala na Korčuli, blizu Vele Luke. Toponimi se ponavljaju, čudim se da to ljudi koji putuju to već nisu zamijetili.

Avatar Cohen
Cohen
21:30 17.07.2022.

Koja blamaža! Stiniva je uvala na otoku Visu, a ne Hvaru.

JA
Jagoda
17:39 17.07.2022.

pa da, ne zove se uvala badava "Stiniva"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije