Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH TRAŽILA RAZVOD

Uočila detalj na fotki svoga supruga, šokirala je bizarna laž kojom se pokušao opravdati

Screenshot TikTok
17.04.2021.
u 18:26

Na Facebook stranici jednog noćnog kluba vidjela je fotografiju svog muža u društvu više djevojaka, no pažnju joj je posebno privukao jedan detalj

Amerikanka Tylar Paige otkrila je desecima tisuća svojih pratitelja na TikToku najbizraniju laž koju je čula, a zbog koje se u konačnici i razvela.

Naime, na Facebook stranici jednog noćnog kluba vidjela je fotografiju svog muža u društvu više djevojaka. U jednoj ruci držao je čašu, a u drugoj bocu, a na prstenu nije nosio vjenčani prsten.

-  Kada sam ga pitala o tome rekao mi je da je fotograf fotošopirao sliku i uklonio njegov prsten. Fotošopirali su mu prsten? Kako da ne. Rastali smo se - ispričala je Tylar, prenosi Mirror.

@tylarpaige

I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! ##fyp ##liar ##cheater ##exhusband

♬ They photoshopped his wedding ring off - Ty Paige

Priča je zainteresirala pratitelje pa su tražili više informacija, a onda im je Tylar ispričala kako je njezin suprug promijenio priču ubrzo.

- Rekao mi je da je morao skinuti prsten dok je prao ruke i onda je zaboravio staviti ga ponovno. Uh, kako prikladno vrijeme za zaboraviti vratiti prsten - kazala je Tylar, a mnoge pratiteljice potvrdile su da su bile suočene sa sličnim lažima.

@tylarpaige

You asked for it. Here it is. Photo of ex at the club with no ring. ##photoshopringoff ##fyp ##weddingringstory ##cheater ##liar ##exhusband ##photoreveal

♬ The liar wire - Ty Paige

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Maloni
21:31 17.04.2021.

Ne nosiš prsten i briga manje

Avatar messerschmidt
messerschmidt
19:26 17.04.2021.

Dobro, i kaj bi ja sad trebo, upisat se, ulogirat na tik tok da to vidim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije