Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Žena postavila skrivenu kameru u domu i otkrila šokantnu istinu o suprugu

– Osjetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brian – kazala je Therese opisujući trenutak otkrivanja istine.
02. kolovoza 2019. u 15:02 12 komentara 58655 prikaza
Foto: Pixabay

Svaki put nakon što bi joj muž donio kavu, Therese Kozlowski bi se razboljela. Kako bi razriješila tu čudnu pojavu odlučila je postaviti skrivenu kameru u svom domu, a ono što je vidjela šokiralo ju je.

Hotelska soba dobro je znati Četiri načina kako otkriti ima li skrivena kamera u Airbnb-u

Na snimkama je jasno vidjela da joj suprug Brian svaki put u piće dodaje neku tekućinu, za što se kasnije ispostavilo da je antihistaminik, piše Metro.

Trovao ju je od 2018. godine, a Therese kaže da bi se nakon konzumacije otrovanog pića osjećala umorno, slabo te joj se vid zamućivao zbog čega je posumnjala da je suprug želi ubiti. Kazala je i da je jednom prilikom skoro zaspala vozeći automobil.

– Osjetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brian – kazala je Therese opisujući trenutak otkrivanja istine.

Brianov odvjetnik kazao je da se optuženik pokajao i rekao kako je sve činio zbog "ružne rastave koju su prolazili". Zbog toga je kažnjen sa samo 60 dana zatvora, što je razbjesnilo tužitelja.

– Nevjerojatno je da je netko tko je počinio takav zločin, tko je ugrozio život svoje supruge, ali i mnogih drugih, dobio tako blagu kaznu i može slobodno šetati. Sretni smo da žrtva nije zaspala vozeći automobil, što je moglo prouzročiti njezinu smrt ili smrt drugih sudionika prometa – rekao je tužitelj Eric Smith.

Predavanje Ivana Đikića na Filozofskom fakultetu
UPUTE GRAĐANIMA
Ivan Đikić: Ne širite histeriju, evo što trebate činiti kod pojave koronavirusa
HAMAG-BICRO
Inovativna rješenja
Hrvatski softverski sustav HECTA uspio je e-Commerce kupnju pojednostaviti, a uskoro će se implementirati i na strana tržišta
 • johnny.goto.9:

  prolaze rižnu rastavu a on joj kuha kavu ...,. pere li joj noge?

 • Avatar dras32
  dras32:

  Kao alergičar sam na žalost prisiljen svaki dan gutati antihistaminike ali mi nije jasno kako nekoga možeš otrovati sa istima.

 • viki.liks:

  Zabranjeno je snimati drugoga bez odobrenja i ne može se upotrijebiti kao dokaz u jednoj EU zemlji koju ne želim spomenuti.