Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JOJ JE SUMNJIV

Žena postavila skrivenu kameru u domu i otkrila šokantnu istinu o suprugu

Foto: Pixabay
02.08.2019.
u 15:02

– Osjetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brian – kazala je Therese opisujući trenutak otkrivanja istine.

Svaki put nakon što bi joj muž donio kavu, Therese Kozlowski bi se razboljela. Kako bi razriješila tu čudnu pojavu odlučila je postaviti skrivenu kameru u svom domu, a ono što je vidjela šokiralo ju je.

Na snimkama je jasno vidjela da joj suprug Brian svaki put u piće dodaje neku tekućinu, za što se kasnije ispostavilo da je antihistaminik, piše Metro.

Trovao ju je od 2018. godine, a Therese kaže da bi se nakon konzumacije otrovanog pića osjećala umorno, slabo te joj se vid zamućivao zbog čega je posumnjala da je suprug želi ubiti. Kazala je i da je jednom prilikom skoro zaspala vozeći automobil.

– Osjetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brian – kazala je Therese opisujući trenutak otkrivanja istine.

Brianov odvjetnik kazao je da se optuženik pokajao i rekao kako je sve činio zbog "ružne rastave koju su prolazili". Zbog toga je kažnjen sa samo 60 dana zatvora, što je razbjesnilo tužitelja.

– Nevjerojatno je da je netko tko je počinio takav zločin, tko je ugrozio život svoje supruge, ali i mnogih drugih, dobio tako blagu kaznu i može slobodno šetati. Sretni smo da žrtva nije zaspala vozeći automobil, što je moglo prouzročiti njezinu smrt ili smrt drugih sudionika prometa – rekao je tužitelj Eric Smith.

Komentara 12

JG
johnny.goto.9
19:16 02.08.2019.

prolaze rižnu rastavu a on joj kuha kavu ...,. pere li joj noge?

Avatar dras32
dras32
22:53 02.08.2019.

Kao alergičar sam na žalost prisiljen svaki dan gutati antihistaminike ali mi nije jasno kako nekoga možeš otrovati sa istima.

5S
505.scrtom
21:49 02.08.2019.

Zabranjeno je snimati drugoga bez odobrenja i ne može se upotrijebiti kao dokaz u jednoj EU zemlji koju ne želim spomenuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije