Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Žena poginula na pruzi 

vlak, poginuli
Arhiva VL
14.10.2009.
u 17:48

Žena čiji identitet još nije poznat na mjestu je poginula kada je podletjela pod lokomotivu vlaka koji je vozio iz pravca Šapjana.

Žena starije dobi koja je poginula poslijepodne na pruzi Rijeka - Šapjane u blizini naselja Mihotići u Matuljima je mještanka Mihotića, potvrdili su večeras u Operativno komunikacijskom centru PU Primorsko-goranske, no njen identitet još nije službeno potvrđen prepoznavanjem pa se zasad ne priopćava.

Nesreća se dogodila u 15.48 sati po izlasku putničkog vlaka iz tunela Rukavac. Vlak je vozio iz pravca Šapjana prema Matuljima , a žena je hodala prugom krećući se u istom smijeru. Najvjerojatnije lokomotivu koja joj je došla s leđa i zvukove upozorenja nije čula jer se radi o osobi koja je imala problema sa sluhom pa se nije maknula s pruge, a lokomotiva se nije mogla zaustaviti te ju je udarila i pregazila. 

Na mjestu je preminula. Nakon očevida po nalogu istražnog suca tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu gdje će se obaviti obdukcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije