Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNO PRIJETILA

Žena (27) uhićena zbog nasilja prema 52-godišnjem nevjenčanom suprugu

Napad nožem
Davor Puklavec/PIXSELL
07.08.2023.
u 19:39

Od sredine 2019. do kolovoza 2023. godine u obiteljskoj kući u jednom selu u Varaždinskoj županiji bila je verbalno i fizički nasilna prema 52-godišnjem izvanbračnom suprugu

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje uhićene 27-godišnjakinje zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela nasilja u obitelji i prijetnje.

Od sredine 2019. do kolovoza 2023. godine u obiteljskoj kući u jednom selu u Varaždinskoj županiji bila je verbalno i fizički nasilna prema 52-godišnjem izvanbračnom suprugu, a 4. kolovoza 2023. mu je i "ozbiljno zaprijetila". 

Državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog da joj se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, što je sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu i prihvatila.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Tuča pogodila područje Žumberka, velike štete na poljoprivredi: 'Ovo nije normalno'

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
20:41 07.08.2023.

Manjina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije