Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji oduševljeni

Željko Glasnović pozirao s oružjem pa objavio fotografije

Željko Glasnović
Foto: Facebook
1/5
24.05.2017.
u 09:16

Iako su mnogi njegovi prijatelji s Facebooka s oduševljenjem komentirali takve fotografije, bilo je i onih koji smatraju da je pretjerao

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović na Facebooku je objavio fotografije na kojima pozira s automatskim oružjem

"Dragi/e Hrvati/ce,

sjećate se kada je jedna odnarođena partija (ona ista koja danas pretendira biti uzor pluralne demokracije) razoružala hrvatski narod i predala oružje TO srbočetničkoj armadi 1990 g.

Nikad više",

napisao je ispod fotografija Glasnović. 

Iako su mnogi njegovi prijatelji s Facebooka s oduševljenjem komentirali takve fotografije, bilo je i onih koji smatraju da je pretjerao. 

– Glasnoviću, rat je završio 90-tih, poštedi nas više oružja! – jedan je od komentara. 

Komentara 107

SM
SmellsLikeŠit
10:18 24.05.2017.

Za koaliciju s Pupovcem Spremni!! Bog i Hrvati!! ...i...i... Srbi

JB
JOKI_BROKI
09:49 24.05.2017.

To je Hrvatska stvarnost kradja Oruzja teritorijalne obrane o tome se ne pise, ali puska u ruci i svi mediji se raspisuju o Oruzju. Neznalci i jugici slika sa oruzjem je ispunila svoju svrhu. Pokradeni smo 90e od takozvane jna i njihovis sluga. A posto niko nezna koliko su stare slike i gdje su pravljene smjesno je od clanova partie pricati o odgovornosti i zakonima. Oni nikad nisu postovali zakone i drzavu u kojoj zive.

NE
nevjerujženikojalaže
09:46 24.05.2017.

bez veze i nepotrebno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije