Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravaši

Željko Bokulić vodi Županijsko vijeće HSP-a dr. Ante Starčević

bokulic01_PXL_kar_211012
Dominik Grgurić/PIXSELL
22.10.2012.
u 10:05

Lokalne organizacije samostalno odlučuju kako će nastupiti na izborima

– Pravdu treba živjeti, svatko od nas treba djelovati pošteno. Uložit ću i posljednji atom energije da živote građana učinim kvalitetnijim i da se vrati vjera u politiku. Dobrih kadrova ima, no problem je što ne žele ulaziti u močvaru – poručuje novoizabrani predsjednik Županijskog vijeća Hrvatske stranke prava doktor Ante Starčević Željko Bokulić.

Za dopredsjednike su na Županijskom zboru izabrani Branko Hrvoj i Antun Radman, za tajnicu Katarina Britvec, a za rizničarku Paulina Čavlović. Premda ta stranka dogovara suradnju s HDZ-om i HSS-om na izborima za Europski parlament i Sabor, lokalnim je organizacijama dopušteno da odluče hoće li samostalno nastupiti na lokalnim izborima sljedeće godine, odnosno, ako budu išli u koalicije, s kime. Bokulić otkriva da je cilj u Karlovačkoj županiji, općinama i gradovima participirati u vlasti.

– Jedini smo koji mogu pogledati građane u oči. Ponudit ćemo programe, ali i kandidate čiste prošlosti koji te programe mogu nositi. Samo tako možemo vratiti vjeru u politiku – kaže Bokulić.

Zamjenik predsjednice stranke Ruže Tomašić Ivan Tepeš otkriva da je samo ovog ljeta stranci pristupilo 5000 novih članova.

– Radimo kvalitetne iskaznice pa nam to predstavlja i financijski problem – kaže u šaljivom tonu Tepeš i dodaje kako se nada kako će biti još pravaša na čelu Karlovca, kao što je u prošlosti bio Ivan Banjavčić.

Ruža Tomašić iskoristila je županijski zbor da pozove mlade da se uključe u politiku.

Komentara 1

MU
mudri1
18:12 23.10.2012.

u hsp.ima pošteni ljudi ali u žakanju ako stanu uz nepoštene mislim da će lako izbrojati glasove,na lokalim izborima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije