Naslovnica Vijesti Hrvatska

Panenić napisao oproštajno pismo Mostu: 'Došlo je vrijeme da se pozdravimo'

"Bilo je i teških trenutaka koji ostaju neprocjenjivo iskustvo za budućnost i meni i Mostu. Što je bilo, bilo je. Odluka je da svako ide na svoju stranu", napisao je na Facebooku Tomislav Panenić
27. lipnja 2019. u 08:42 9 komentara 1107 prikaza
Tomislav Panenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je najavio da se planira kandidirati za predsjednika RH i doznao da ga Most ne planira podržati jer na te izbore ide sa svojim kandidatom, nezavisni Tomislav Panenić danas se pozdravio s Mostom s kojim je od njegovih početaka na nacionalnoj sceni. 

Grmoja i Panenić KANDIDIRAO SE ZA PREDSJEDNIKA Panenić isključen iz Mosta. Grmoja: Njegova odluka je neprihvatljiva

"ZBOGOM, MOST... Nakon nešto više od 4 godine zajedničkog rada s ljudima u Mostu, došlo je vrijeme da se pozdravimo. Kada ne bih rekao da je bilo sjajnih trenutaka u kojima sam se našao i sjajnih ljudi s kojima sam radio, bilo bi to krajnje nekorektno s moje strane. I zato svim tim ljudima poručujem – HVALA! Bilo je i teških trenutaka koje ostaju kao neprocjenjivo iskustvo za budućnost i meni i Mostu. Što je bilo, bilo je. Odluka je da svako ide na svoju stranu. Želim Mostu puno uspjeha u daljnjem radu i što manje rastanaka! Sada idem, puno je još posla danas... i u budućnosti", objavio je jutros Panenić na svom Facebooku. S obzirom tu poruku, može se očekivati da će Panenić sada napustiti i Klub zastupnika Mosta u Saboru. 

 

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas