Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Panenić napisao oproštajno pismo Mostu: 'Došlo je vrijeme da se pozdravimo'

Tomislav Panenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.06.2019.
u 08:42

"Bilo je i teških trenutaka koji ostaju neprocjenjivo iskustvo za budućnost i meni i Mostu. Što je bilo, bilo je. Odluka je da svako ide na svoju stranu", napisao je na Facebooku Tomislav Panenić

Nakon što je najavio da se planira kandidirati za predsjednika RH i doznao da ga Most ne planira podržati jer na te izbore ide sa svojim kandidatom, nezavisni Tomislav Panenić danas se pozdravio s Mostom s kojim je od njegovih početaka na nacionalnoj sceni. 

"ZBOGOM, MOST... Nakon nešto više od 4 godine zajedničkog rada s ljudima u Mostu, došlo je vrijeme da se pozdravimo. Kada ne bih rekao da je bilo sjajnih trenutaka u kojima sam se našao i sjajnih ljudi s kojima sam radio, bilo bi to krajnje nekorektno s moje strane. I zato svim tim ljudima poručujem – HVALA! Bilo je i teških trenutaka koje ostaju kao neprocjenjivo iskustvo za budućnost i meni i Mostu. Što je bilo, bilo je. Odluka je da svako ide na svoju stranu. Želim Mostu puno uspjeha u daljnjem radu i što manje rastanaka! Sada idem, puno je još posla danas... i u budućnosti", objavio je jutros Panenić na svom Facebooku. S obzirom tu poruku, može se očekivati da će Panenić sada napustiti i Klub zastupnika Mosta u Saboru. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:54 27.06.2019.

Panenicu odlicno. Imas garant 10% glasova... ups mislim 10 glasova.

AF
AfganistanskiHrvat
10:04 27.06.2019.

Nema se šta "muniti" pa odoh tamo gdje se može.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:40 27.06.2019.

Ministar poznat po otuđivanju stiropora......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije