Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zelena ideologija kult je zbog kojeg je Europa danas u energetskoj krizi

09.12.2022. u 16:00

Paradoks našeg vremena je da je vladajuća ideologija, koju prihvaćaju sve elite na Zapadu, postala ideologija koja želi opozvati gotovo sve aspekte industrijske revolucije koja je stvorila zapadnu civilizaciju

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
16:14 09.12.2022.

Zelena ideologija je fažizam 21. stolječa u kojem se stoku sitnog zuba osiromašuje da bi ideolozi letjeli privatnim mlažnjacima po poreznim oazama i palamudili o klimatskim promjenama...

MO
modovisisajteMaraschino
16:28 09.12.2022.

zelena ideologija pogoduje bogatašima jer oni mogu vozati se u privatnim avionima, imati privatne jahte, letjeti u svemir. a onda kupe Teslu i zato što su ekološki osvješteni, budu dobili manje poreze i manje cestarine, a raja koja vozi starog dizelaša mora plaćati eko poreze.

Avatar Carbonado
Carbonado
16:34 09.12.2022.

Koliko je vjetrenjača potrebno da napuni bateriju Tesle? Što se događa sa smjesom kojom se podmazuju vjetrenjače? Kolika je efikasnost vjetrenjača u odnosu na hidroelektrane ili nuklearne elektrane? Biti "zelen" je ili biti mentalno zakinut ili biti zlonamjeran ili oboje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije