Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadio građane

Zdravstveni stručnjak izdao neobično upozorenje: Ovo trebate izbjegavati tijekom vrućina

vrućina
Foto: DPA/Pixsell
19.08.2018.
u 18:28

Dok se živa na termometru ondje penje i preko 40 stupnjeva Celzijevih, zdravstveni stručnjaci savjetuju im da tijekom vrućina izbjegavaju vođenje ljubavi

Kolumbijci su dobili neobično upozorenje zbog toplinskog vala koji je zahvatio i tu državu.

Dok se živa na termometru ondje penje i preko 40 stupnjeva Celzijevih, zdravstveni stručnjaci savjetuju im da tijekom vrućina izbjegavaju vođenje ljubavi.

Tajnik za zdravstvo u gradu Santa Maria, Julio Salas, javno je objavio kako bi građani trebali izbjegavati igrice u spavaćoj sobi dok god su vani visoke temperature, a njegova objava je uslijedila nakon što su turisti na Karibima uhvaćeni kako tijekom dana izmjenjuju nježnosti.

>> Pogledajte i galeriju s Bačvica

vrućina
1/13

– Izbjegavajte vođenje ljubavi ili seksanje u vremenu kada je temperatura zraka visoka, osobito u podne zato što ta aktivnost zahtjeva fizički napor zbog čega se povećavaju otkucaji srca – rekao je Julio Salas na lokalnom radiju i šokirao tamošnje stanovništvo.

Građanima koji se ne mogu suzdržati savjetovao je da pričekaju da zađe sunce ili dio dana kada je temperatura niža, piše Independent.

Santa Maria grad je od 600.000 stanovnika, a posljednjih dana ondje su temperature više od 40 stupnjeva Celzijevih pa su hitne službe pune pacijenata koji se žale na simptome srčanog udara poput mučnina i glavobolja.

>> Kako si pomoći ako imate alergiju na ambroziju

Ključne riječi

Komentara 6

OD
oltar domovine
21:43 19.08.2018.

a od masturbacije jos vise srce lupa

DU
Deleted user
23:14 19.08.2018.

Kenj srac...

BL
bljak007
20:13 19.08.2018.

A ja naj više volim da je izmaram kad je vrućina i sparina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije