Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Zdravko Marić otkriva kako će štititi građane od inflacije i poskupljenja i što nas čeka u novoj godini

30.12.2021.
u 21:03

Hrvatska je u godini iza nas nadoknadila oštar pad gospodarske aktivnosti iz 2020. godine te u novu godinu kroči kao siguran kandidat za ulazak u eurozonu već od 2023. godine. U razgovoru za Obzor ministar financija Zdravko Marić otkriva buduće poteze Vlade i objašnjava kako stojimo s reformama koje su preduvjet za korištenje bespovratnih sredstava iz novog europskog programa.

Komentara 19

TA
Tajg
21:18 30.12.2021.

Hiperinflacija je već određena na ekonomskom samitu u Davosu na svjetskoj razini,neznam šta ovaj maleni pijon može učiniti na šahovskome polju. To je kao kad požar, vatra gori a vi idalje pušete!

Avatar Asterix
Asterix
00:04 31.12.2021.

Smanjit ćemo trošarinu na gorivo... ups, nećemo. Smanjit ćemo PDV... ups, nećemo. Rasteretiti ćemo gospodarstvo... ups, nećemo. Smanjit ćemo administraciju... ups, zaposlit ćemo još glasača.

RE
RedTree
23:45 30.12.2021.

Zašto poskupljuje izgleda struja kad HEP izgleda posluje s dobiti!? 2020. dobit izgleda blizu milijardu i pol kuna i tako mislim par godina prije otprilike. Zašto onda poskupljuje izgleda struja i nitko od medija i oporbe da to pita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?