Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda idući tjedan
Povratak na članak

Završeno suđenje Mamićima - presuda 6. lipnja!

Miljević je naveo kako će Mišković uvjete potrebne za zamjenika ravnatelja USKOK-a i zato određeni radni staž ispuniti tek u ožujku 2021. godine

Komentari 135

Avatar Toni Broo
Toni Broo
11:45 28.05.2018.

Cijeli ovaj sudski proces je jedna lakrdija i prodavanje magle od strane DORH-a te medijska hajka. Ovakve optužnice, pune indicija i konstrukcija, a bez dokaza se podižu samo u Hrvatskoj. Tužutelj sa sucima pije kave, mediji jednostrano obavještavaju sa suda,a, citiraju tužitelja koji ništa na sudu nije uspio dokazati, samo prodaje konstrukcije i spinove te percepciju da je nešto mutno, a sami dorh-ovci i suci u ovom slučaju su mutni. Ovakva lakrdija vam neće proći na sud u Strasbourgu, a sigurno će oni imati posla sa ovim slučajem jer se krše konstantno Mamićeva prava. Tužitelj Sven Mišković ne ispunjava zakonske uvjete da bude zamjenik ravnatelja USKOK-a. Sven Mišković nema razdoblje rada iz odredbe članka 8. stavka 1. ZUSKOK-a, on nije mogao punopravno obavljati poslove zamjenika ravnateljice, donositi odluke i potpisivati optužnice. Poslove zamjenika ravnatelja USKOK-a može obavljati jedino osoba koja ispunjava uvjete iz čl. 8. ZUSKOK-a…, a da državni odvjetnik… koji je privremeno upućen na rad u Ured u skladu sa čl. 11. ZUSKOK-a može u Uredu obavljati poslove višeg državnoodvjetničkog savjetnik. U ovom predmetu optužnica temelji na pogrešnoj pravnoj kvalifikaciji (te da bi) posljedica eventualnog potvrđivanja takve pravne kvalifikacije značila povredu zakona na štetu okrivljenika. Dosta je više medijske hajke te nebuloznih i selektivnih optužnica sdp-ovaca u dorh prema svima tko im je trn u oku.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:54 28.05.2018.

ako ste već tako iscrpno prenijeli riječi optužbe, što niste isti fond riječi, slova, znakova, dali i riječima obrane? kod nas se jako voli navijati za neku stranu, što je ok, ali treba biti i ostati objektivan kao medij, pa uz optužnicu dati i stav obrane, na dokaze optužbe ići kontramaterijalima obrane, svi su jednako trebali biti tretirani. što sad raditi, kad su mediji napravili slučaj i cijeli proces ako bude završen mlohavom presudom i nekom više simboličnom kaznom mamiću, sve bude dobilo dojam neke prevare. a u slučaju oslobađanja svih optužbi, e onda imamo lavinu kritika sudstvu i 'dokaz' da je mamić sve kupio. jesmo daleko dogurali, pojma nemamo o dokazima i 'dokazima', 'sve znamo', mi 'znamo' da je mamić lopov, mi 'znamo' da mamić nije platio porez... pa otkud 'nama' ta saznanja? dal radimo svi u dorhu, poreznoj, na sudu, policiji, pa imamo ta saznanja, dokaze? ne, samo volimo mrziti druge i biti jalni na novac kojeg evidentno imaju, a po nama ga ne mogu opravdati. mi smo sud. kao nekad partija, ne?

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
11:54 28.05.2018.

Ma vidi kako uskok brine o dinamu koji je zadnjih 12 godina imao proračun preko 30 milijuna € i svima na vrijeme isplaćuje plaće. Dinamo je uplatio 250 milijuna kn poreza, pa da je Hrvatska kao Dinamo bili bi Švicarska.. Kako klub koji se pljačka može imati najbolju financijsku sliku u svojoj povijesti i osvajati prvenstva te igrati i europi? Kome vi prodajete maglu dorh-ovci? Zašto DORH ne brine o SDP-ovim financijma, u minusu su desetak milijuna kuna, zna se da je Milanović izvlačio novac iz sdp-a, vama u dorh je došao svjedok koji je to radio za Milanovića, ali ne, vama je bitan Dinamo koji doprinosi potrošnji i rastu BDP-a u Hrvatskoj za razliku od vas DORH-ovaca koji ste politički uljebljeni od sdp-a i nikakav doprinos društvu ne dajete već sijete samo strah i zloupotrebljavate položaje i institucije.

VL
IL
ilijan
11:33 28.05.2018.

Šta vam je čovjek toliko kriv i koga je on pokro!? Čovjek je iz ničega stvorio najbolju nogometnu školu u svijetu, gdje nogometaši izlaze kao na traci, posuđivao je novac i ulagao u Dinamo, koji je to samo rizik bioio to je sve radio iz ljubavi prema Dinamu. Država mu nije ništa ni dala ni oprostila. Ako se i gdje opraštaju dugovi to je u Splitu. Ali ovog članka nije to tema. Zdravko je stvorio toliko pravih nogometaša koji danas igraju u svim jačim klubovima Europe. Samo smo u finalu lige prvaka imali tri nogometaša sva trojica iz Dinanove škole. Modrić je kao djete kucao na vrata Poljuda. Rekli su mu tko si ti mali nosati. Ti nikad nećeš biti ni n od nogometaša., imam svjedoke za to. Za to je čuo Zdravko i prozvao ga u Dinamo kao i Hrgovića u Spiltu su ga popljuvali i Zdravko ga pozvao u Dinamo. Svu Lukinu tragediju koju je proživio zbog Srbočetničke agresije na Hrvatsku je Zdravko razumio i rekao mu mali dođi u Dinamo samo zato si zaslužio. Ako osobno ne poznajete Zdravka bolje ne govorite protov čovjeka. Jer tko ga god poznaje, osobno zna koja je to veličina čovjeka i svijetskog menadžera. Zdravko je donirao više novca za potrebe bolesnima nego cijeli HZZO zajedno. Zdravku će se na kraju uručiti nagrada za životno djelo. Bog ga poživio i puno sreće uz Dinamo Hrvatsku reprezentaciju nama svima podario.

VL
IL
ilijan
11:18 28.05.2018.

Zdravko nedaj se!

VL
DU
Deleted user
12:41 28.05.2018.

Sudac Mišković? Sto reci?

VL
DU
Deleted user
16:04 28.05.2018.

heheje, uskoci izbrojali svaku kunu koja je prošla kroz dinamo, ali za milijarde u agrokoru nitko nije znao...

VL
RI
rightside
15:52 28.05.2018.

ok, hvala bogu da to ide kraju,,no mislim da ce se sa ovime zavrsit i karijere jos nekim osobama,,)))) ili u slucaju neuspjeha nitko iz uskoka nece odgovarat ne samo za ovu predstavu nego i sve ostale druge koje gubee ili ce izgubit zbog nerada i nesposobnosti "svojih strucnjaka"))))) il da podsjetim na jezica,,i njegove slucajeve,,))))

VL
DU
Deleted user
11:44 28.05.2018.

USKOK nema ni jednu pravomoćnu presudu u “velikim” predmetima pa tako će biti i sa ovom!

VL
GE
genex
14:30 28.05.2018.

i student prava prve godine zna da po ovoj optužnici mamić mora biti oslobođen.uopće, nije bitna forma isplate transfera, bitna je činjenica je li ta isplata bila dogovorena među strankama.uskok nije dokazao da modrić i lovren nisu imali pravo na svoj dio transfera.a taj digovor može biti i u usmenoj formi a kasnije formaliziran, sve po ZOO-u.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
12:19 28.05.2018.

USKOK je tu da tjera Hrvate van iz HR i da ich nagradjuje ako kradu neplacaju poreze ako platis nesto ne stima..ahahhahahah

VL
LI
LimaMali321
16:16 28.05.2018.

Prokleti bili čovjek čuda stvara vi ga osuđujete Zdravko budi jak želim ti zdravlje i sreću .

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:13 28.05.2018.

pitanje glasi ovako,on je jedini koji je prodao igrace u Hr to ne radi Hajduk ni Rijeka ili rade a svi transferi su cisti?Ili nitko u ovoj drzavi nije nikad ukrao novac od necega?ako je zdravko jedinstven osudi te gaa odmah a nije li znaci da sudite covjeku a ne djelu a utaja je samo izgovor da se preko njega osvetiti tko zna kome?Znate li vi da je sudenje nekome kao izgovor za nesto drugo vrh totalitarizma i da je americka vlada pala zbog zlouporabe zakona?

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
12:21 28.05.2018.

UDBA pokrala 50 milijardi € iz Hravtske to sto je Mamic uzeo je sitnica...

VL
MI
Mimizo
12:29 28.05.2018.

ovo krivosuđe je stvarno smiješno oni tvrde da je dinamo oštećen a sam dinamo je zahvalan koliko je mamić učinio za klub i ne potražuje niti optužuje mamića ni za što pa gdje to ima a sa drugestrane ne istražuju kako je vlada jadranke kosor otpisala porezni dug jajduku od 150 mil kuna pa stvarno ste smiješni i mediji koji podmeću maminju

VL
VI
Vito
06:14 29.05.2018.

Završeno suđenje Mamićima - presuda 6. lipnja! ::: Vjerujem da će održati riječ.

VL
KR
kruti218
15:38 28.05.2018.

'da štiti interese rh'. . je li bre miškov'ću, jel ti znaš HRVATSKI????

VL
Avatar Ronin
Ronin
17:41 28.05.2018.

E fino. Sada kada ovaj "gospodin" završi iza rešetaka, bio bi red da se donese i presuda za HDZločinačku organizaciju.

VL
Avatar sabdel
sabdel
17:58 28.05.2018.

Opet loša roba kroz nos prošla pa ga bacilo na ludilo............U svakoj normalnoj državi bi lopovi bili u zatvoru.......... ..reci ti nama Maminjo koliko je na račune u Švicarskoj, Austriji i Hong Kongu tebi i tvom sinu isplaćeno milijuna eura,

VL
Avatar heyhay
heyhay
12:23 28.05.2018.

šta su ti još na slobodi?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.