Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na trogirskom području

Zbog trgovanja divljim vrstama uhićen muškarac: Imao je 50 kilograma trpova

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
01.06.2021.
u 12:35

Protiv njega je kaznena prijava podnesena redovnim putem

Zbog trgovanja divljim vrstama trogirska je policija uhitila muškarca (50) kod kojega su pronašli čak 50 kilograma trpova, doznaje se u splitskoj policiji.

​U ponedjeljak su službenici Postaje pomorske policije dovršili kriminalističko istraživanje nad 50-godišn​j​akom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela​ trgovanj​a​ divljim vrstama te kaznenog djela opisanog u čl.62 st. 2 Zakona o zaštiti prirode u​ svezi s čl.10 st. 1 Pravilnika o sakupljanju zavičajnih divljih vrsta. 

​Tog su 50-​godišnjak​a policajci zatekli prilikom izlaska iz mora na području Trogira​ sa oko 50 kilograma zaštićenih morskih organizama – trpova koji su ​mu​ oduzeti zajedno s ronilačkom opremom.​

Protiv njega je kaznena prijava podnesena redovnim putem​.

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
15:17 01.06.2021.

Kazniti da se nikad ne oporavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije