Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna tradicija

Zbog starog običaja u Primoštenu još puše i djeca

djeca puše, primošten (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/8
09.05.2012.
u 21:03

Uz primoštenski blagdan Gospe od Loreta veže se neobičan, ali i nezdrav običaj, svi mještani pa i djeca, tada puše cigarete ili kadulju. Taj prastari običaj kojim su s pušenjem željeli uništiti klice opasnih bolesti opstao je i dan danas.

Ključne riječi

Komentara 25

JS
ja sam gladan
23:04 09.05.2012.

A gdje je uputstvo za motanje kadulje!

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
23:25 09.05.2012.

sex, cigarete, alkohol, jelo itd. sve koristi kao antidepresiv narodu koji je izgubio nadu u bolju buducnost sa ovakvom politikom i godpodarstvom. glavni u tome su mediji koji dnevo serviraju lose vijesti

BA
Bay
08:49 10.05.2012.

Ma meni je ovo super i moram priznati da nisam znao za taj primoštenski običaj ...To je puno ljepše od onoga što svakodnevno pušimo od onih koji nas vode ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije