Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atentati

Zbog spora oko lokala naručio likvidaciju dogradonačelnika

edo kos
Arhiva VL
23.08.2011.
u 22:00

S obzirom na to da neimenovani 45-godišnjak koji se sumnjiči za pucanje u Kosa nije priveden sucu, vjerojatno je pokajnik

Bilaliju Sefedinu (72), koji je osumnjičen da je u posljednjih pet godina naručio dva atentata na porečkoga dogradonačelnika Edu Kosa (52), određeno je zadržavanje od 48 sati. Istražni sudac Županijskog suda u Puli odredio mu je zadržavanje zbog opasnosti od bijega te opasnosti od ponavljanja djela. Očekuje se da bi do kraja sutrašnjeg dana Županijsko državno odvjetništvo u Puli trebalo podnijeti istražni zahtjev protiv Sefedina.

Sefedin, jedan od najpoznatijih porečkih ugostitelja, prema onom što je do sada poznato, naručio je Kosova ubojstva jer je izgubio neke ugostiteljske lokale po Poreču. Krivca za to pronašao je u Kosu, pa je, kako se sumnja, od Mire Đurića (41) naručio Kosovu likvidaciju. Atentati su izvedeni u dva navrata, paklenom napravom u listopadu 2006. i pucnjima iz vatrenog oružja u listopadu 2010. Oba su, srećom, bila neuspješna, a u cijeloj priči zanimljiva je uloga neimenovanog 45-godišnjaka koji je prijavljen redovnim putem.

Iako je, kako je priopćila policija, upravo on bio osoba koja je u listopadu lani pucala u Kosa pred njegovom kućom u Kukcima, nije priveden istražnom sucu. Prevedeno na pravni jezik, to vjerojatno znači da je 45-godišnjak neka vrsta pokajnika u ovom slučaju koji je policiji omogućio da razriješi zločine stare nekoliko godina.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar cro1com
cro1com
08:49 24.08.2011.

Antifasisticki duh je jak u istri. Ubijanje je tu neka vrsta zabave.

Avatar Sor@n
Sor@n
23:29 23.08.2011.

23.08.2011. u 22:44h dtunjic1 je napisao/la: Primjer ovog gradonačelnika zorno ukazuje da Hrvatska nije pravna država..jer da je on bi već odavno bio iza rešetaka!Pitajte upućene po Poreću što misle o njemu!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ma znamo da je Hrvatska najmanje pravnaa i pravična. No nitko ne reagira ni poduzima ništa, nego se samo trekelja o tome po netu kao placarice po placi.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
22:44 23.08.2011.

Primjer ovog gradonačelnika zorno ukazuje da Hrvatska nije pravna država..jer da je on bi već odavno bio iza rešetaka!Pitajte upućene po Poreću što misle o njemu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije