Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH OBJAVIO DETALJE

Strava kod Dubrovnika: Muškarac (35) više puta silovao dijete, osuđen na 20 godina zatvora

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
13.10.2022.
u 23:09

Tužiteljstvo dodaje da je 35-godišnjak osuđen i zbog protupravnog oduzimanja slobode i sudjelovanja u samoubojstvU

Zbog počinjenih teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta na Županijskom sudu u Dubrovniku na jedinstvenu kaznu zatvora u trajajnu od 20 godina nepravomoćno je osuđen 35-godišnjak, izvijestilo je u četvrtak Državno odvjetništvo (DORH).

DORH je priopćio da je nepravomoćna presuda izrečena 9. rujna ove godine nakon održane nejavne rasprave.

Mediji pišu kako je sud utvrdio da je 35-godišnjak od rujna 2019. do kraja svibnja 2021. počinio više silovanja, pokušaja silovanja te spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Tužiteljstvo dodaje da je 35-godišnjak osuđen i zbog protupravnog oduzimanja slobode i sudjelovanja u samoubojstvu. Mediji preciziraju da je 35-godišnjak iz zatvora htio poslati pismo u kojem od osoba na koje je ono bilo adresirano tražio da djevojčicu nagovore da sama napiše pismo te prizna kako u svojem svjedočenju protiv njega nije govorila istinu.

DORH  nadodaje da je 35-godišnjaku produljen istražni zatvor.

Komentara 3

PO
poluvodič
07:58 14.10.2022.

Nađi suci imaju hobi traženja olakotnih okolnosti u svakom predmetu, baš me zanima kako će završiti. Možda je bio mornar pa bi mu se trebalo u potpunosti oprostiti?

TM
trade_mark
07:40 14.10.2022.

Da je bio branitelj, dobio bi 2 godine radi olakotnih okolnosti.

AC
acer7
00:24 14.10.2022.

Kad bi barem takva pravda bila i za lažne prijave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije