Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET

Na autocestama pojačan promet. Na A1 više nema kolone

kolona
Foto: ilustracija
14.08.2015.
u 15:40

Promet je pojačan na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb u oba smjera, A3 Bregana-Lipovac u smjeru GP Bregana, A7 Rupa-Diračje, A2 Zagreb-Macelj...

Prema posljednjim informacijama Hrvatskog autokluba (HAK-a), više nema kolone koja je ranije na autocesti A1 zbog prometne nezgode na 234. kilometru između čvora Posedarje i tunela Čelinka u smjeru Zagreba bila dugačka 15 kilometara. 

Promet je pojačan na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb u oba smjera, A3 Bregana-Lipovac u smjeru GP Bregana, A7 Rupa-Diračje, A2 Zagreb-Macelj, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka, Jadranskoj magistrali (DC8) u blizini većih turističkih središta na obali a osobito na dionici Split-Omiš-Makarska, izvijestio je oko 15 sati HAK.

Do stvaranja kolone došlo je na autocesti A7. Ona je na čvoru Matulji u smjeru Opatije duga je oko 1 kilometar. 

HAK je podsjetimo ranije upozorio da su tijekom dana mogući zastoji na Jadranskoj magistrali (DC8) u blizini turističkih središta, osobito između Splita i Makarske, na Krčkom mostu na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici.

>> Kilometarske kolone na cestama prema moru!

>> Kod Lučkog kolona duga oko 18 kilometara, pred GP Bajakovo oko 7 kilometara

Ključne riječi

Komentara 3

FR
franjo
14:54 14.08.2015.

Treba uvesti Vignette i ukloniti sve naplatne kućice po cijeloj Hrvatskoj i gužve će se automatski smanjiti.

IK
ikonoklast
13:47 14.08.2015.

sigurno se čeh hladio na krovu kamp kućice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije