Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Zbog prijetnji i gaženja zastave istražujemo Šešelja

28.04.2018.
u 00:14

Jelenić otkriva kako je prihvatio kandidaturu, o kontaktima s premijerom Plenkovićem, o Todoriću, nasljeđu Mladena Bajića i Dinka Cvitana te prvim potezima i planovima nakon preuzimanja mandata

Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić, sudeći po odnosu prema novinarima u prvim danima svoga mandata, želi mijenjati medijsku sliku o državnom odvjetništvu.

Kad ste doznali za kandidaturu i koliko vam je trebalo za odgovor? 

Da sam jedan od kandidata doznao sam mjesec ili dva ranije. Naravno, moj odgovor nije odmah bio “da, kako da ne” već sam si uzeo nekoliko dana kako bih razgovarao sa suprugom i obitelji. Supruga mi je zamjenica državnog odvjetnika u Velikoj Gorici, tako da jako dobro poznaje sustav i svjesna je kolika je to odgovornost i kakva je to promjena načina života. Moji susjedi su znali što radim, ali percepcija je od tog jutra u 10.30 sati kad je objavljena odluka Vlade o mojoj kandidaturi, nešto sasvim drugo. Što se medija tiče, ne bih želio ispasti nekakav zatvoreni tip, zakopčan do grla, ali svoj trenutačni položaj ne bih želio ni estradizirati.

Je li s vama kontaktirao ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković?

Razgovarali smo jer je on nadležni ministar.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista ili e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Dizelaši su spašeni: Njemački izum smanjuje emisiju plinova 10 puta

- Vidović: Velika koalicija Hrvatskoj ne treba, ali treba nam suradnja oko reformi

- Najveća opasnost za širenje zaraze ospicama, rubeolim ili zaušnjacima prijeti iz Dubrovnika

- Zviždačima veća zaštita od odmazde nakon otkrivanja prljavih poslova

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
00:28 28.04.2018.

Kad smo već kod istrage zbog gaženja zastave, što ćemo s istragom zbog vađenja zastave iz vagine na Frljićevim predstavama? Zašto je Šešeljev potez zločin, a Frljićev satira, i to još državno subvencionirana od strane HDZ-a pod paskom drugarice Obuljen kojoj je vađenje zastave iz vagine očito kućni odgoj?

BI
bijelocrveni
22:35 27.04.2018.

Od rata na ovamo imamo supke na vlasti!

PR
prajdali100
21:26 27.04.2018.

Eto Šešelj noćas neće oka sklopiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije