Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu turisti

Kolona kod Svetog Roka 10 kilometara, kod Lučkog 5

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/22
28.07.2018.
u 16:46

Najduža je kolona između čvorova Zadar II i Maslenica  u smjeru unutrašnjosti, oko 14 kilometara.

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC1 u mjestu Broćanac, poslije Slunja prema Rakovici, vozi se otežano, jednim trakom, a vozila se propuštaju naizmjence, javlja HAK.

Povremeno je još pojačan promet na cestama u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale (D8), zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, u trajektnim pristaništima i lukama te na pojedinim graničnim prijelazima, no gužve u prometu manje su nego tijekom dana. Povremeno se na pojedinim dionicama autocesta vozi usporeno i u koloni, osobito u blizini odmorišta i čvorova, pa vozače pozivamo da brzinu vožnje prilagode trenutačnim uvjetima na cesti i pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

A1 Zagreb-Split-Ploče

Zbog veće gustoće prometa na pojedinim se dionicama u oba smjera vozi usporeno, u koloni - u smjeru Dubrovnika između čvora Sveti Rok i tunela Sveti Rok kolona je oko 10 km, a između vijadukta Božići i čvora Maslenica, kolona je oko 4 km.

Na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko 5 km, a na naplatnoj postaji Demerje kolona je oko 1 km.

A2 Zagreb-Macelj

Kolona na naplatnoj postaji Trakoščan u smjeru GP Macelj oko 5 km (vozila se povremeno zaustavljaju na čvoru Krapina)

A3 Bregana-Lipovac

Pojačan promet u smjeru istoka, kolona vozila na GP Bajakovo oko 6 km.

1/22

A4 Goričan-Zagreb

Pred naplatom Goričan u smjeru GP Goričan kolona je oko 1 km.

Zbog povremenih se pljuskova vozi usporeno na cestama u Lici i Gorskom kotaru, na dionici autoceste A1 između čvorova Bosiljevo 2 i Ogulin te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od tunela Čardak do čvora Bosiljevo vozi se uz ograničenje brzine. 

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će sutra, 29. srpnja, od 12:00 do 23:00 sata. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

BL
Blatina19
13:35 28.07.2018.

Guzve na autocestama prisutne su svugdje na svijetu sa vinjetama ili bez njih. U njemackoj znaju zastoji trajati satima obicnim radnim danima iako uopce nema naplate

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:44 28.07.2018.

Pravac Vrnjačka Banja i Ada Ciganlija tamo nema gužve a da ni mora 😂🌤️⛅🌧️🌨️

DO
dopizdilomi
17:06 28.07.2018.

Ma šta je to. Nije ni 15.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije