Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolone na cestama

Na Krčkom mostu zapalio se auto u kojem su bili žena i djeca

Gužva prema moru
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
Autori: Hina, Vecernji
21.07.2018.
u 17:47

Na autocestama su česti povremeni kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova. Vozačima HAK savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila

Gužve i kolone današnje su scene na brojnim hrvatskim prometnicama. Na Krčkom mostu bio se zapalio auto, a promet je u međuvremenu normaliziran, javlja HAK oko 17.40 sati.

24 sata pišu kako u požaru na sredini mosta nitko nije ozlijeđen. Na teren su odmah izašli vatrogasci s jednim vozilom i ugasili požar. 

- U automobilu su se osim vozača nalazili žena i djeca, no svi su se na vrijeme izašli iz automobila - kazao je čitatelj.

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC1 između Karlovca i Slunja u mjestu Budačka Rijeka vozi se jednim trakom, uz regulaciju policije.

Pozivaju se vozači na oprez na autocesti A1, na 4. km, kod naplate Demerje u smjeru Zagreba zbog prometne nesreće.

Gužva prema moru
1/8

Kolnici su mokri i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, dijelu središnje i sjeverozapadne Hrvatske.

Promet je gust na većini cesta u smjeru mora, ali i u smjeru unutrašnjosti osobito na autocestama: A1 i A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj prema Sloveniji, autocesti A7 u oba smjera, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, duž Jadranske i Ličke magistrale, na Krčkom mostu u oba smjera te Istarskom ipsilonu u smjeru Slovenije.

Na autocestama su česti povremeni kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Vozi se u kolonama, usporeno i uz povremene zastoje:

AUTOCESTA A1: na NP Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 3 km,

AUTOCESTA A2 ZAGREB-MACELJ: kod naplate Trakošćan u smjeru Slovenije kolona je duga oko 5 km (vozila se povremeno zaustavljaju kod čvora Krapina i pred tunelom Frukov Krč).

AUTOCESTA A3 BREGANA-LIPOVAC: kolona osobnih i teretnih vozila kod GP Bajakovo u smjeru Srbije duga je oko 6 km;

AUTOCESTA A4 GORIČAN-ZAGREB: kolona je oko 1 km na izlazu s autoceste u smjeru Goričana.

ISTARSKI IPSILON: zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 2 km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon;

KRČKI MOST: kolone su oko 4 km u oba smjera, vozi se u koloni od Omišlja prema kopnu.

Pogledajte i galeriju Top 5 rabljenih auta za početnike

Gužva prema moru
1/6
Ključne riječi

Komentara 4

KR
Krotila
11:14 21.07.2018.

uvedite vinjete i nema više kolone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije