Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Zbog napada nožem na taksista uhićen 48-godišnjak

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Željko Hladika/Pixsell
24.04.2012.
u 13:51

Muškarac je na vozača nasrnuo nakon što ga je iz Osijeka dovezao u Normance. Taksistu je u napadu, između ostaloga, slomljena ruka.

Taksista iz Osijeka u subotu navečer pokušao je ubiti 48-godišnjak s bizovačkog područja, izvijestili su iz PU osječko-baranjske. Muškarac je na vozača nasrnuo nakon što ga je iz Osijeka dovezao u Normance. Prijeteći mu nožem, zatražio je novac. Počeli su se naguravati, a putnik je taksistu zadao više uboda po rukama.

Sve se događalo oko 21.15 sati. Kada je napadač otišao, 65-godišnji taksist pred mirovinom obavijestio je policiju, a hitno je prevezen u našičku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Između ostalog, slomljena mu je ruka.

Napadač je biti kazneno prijavljen za pokušaj ubojstva.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:31 24.04.2012.

Bog vas kakav ste vi postali narod otkad ste stvorili neovisnu drzavu, svaki se dan nesto dogodi ili neko nekog pretuce ili ga ubije ili se raznese bombom ili se neka postanska banka opljacka po 100 ti put ili neko nekog pregazi autom i svaki dan politicari u medijima bacaju palacinke jedni na drug. Radi li itko u toj drzavi? Imate li malo vremena za to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije