Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u njemačkoj

Zbog 'najezde štetočina' zatvoreno šest restorana. Neki od njih već su imali problema s higijenom

Shopping centar ilustracija
Pixabay/ilustracija
26.10.2023.
u 10:13

Glasnogovornica okruga Offenbach rekla je da se ne može isključiti zdravstveni rizik za posjetitelje. Rekla je da zatvoreni restorani moraju otkloniti nedostatke kako bi bili ponovno otvoreni.

Pojava miševa i drugih štetočina uzrokovala je zatvaranje ukupno šest restorana u Isenburg-Zentrumu u Neu Isenburgu, u okrugu Offenbach, u njemačkoj saveznoj zemlji Hessen. Glasnogovornica okruga Offenbach potvrdila je zatvaranje šest restorana zbog "najezde štetočina", uključujući i miševe.

Do zatvaranja restorana došlo je u petak nakon anonimne dojave gradskom Uredu za javno zdravstvo, a prijavljeni su "problemi s higijenom". Inspektori iz Ureda za javno zdravstvo u ponedjeljak su započeli s inspekcijom kako bi mogli provjeriti jesu otklonjene li sve nepravilnosti. Zbog neispunjavanja osnovnih zahtjeva o higijeni niti jedan restoran nije ponovno otvoren, prenosi Fenix Magazin

POVEZANI ČLANCI:

Glasnogovornica okruga Offenbach rekla je da se ne može isključiti zdravstveni rizik za posjetitelje. Rekla je da zatvoreni restorani moraju otkloniti nedostatke kako bi bili ponovno otvoreni. Uprava trgovačkog centra mora najezdu štetočina staviti pod kontrolu. Također, neki od zatvorenih restorana već su "na lošem glasu" zbog problema s higijenom. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Dinamo teško kažnjen zbog ustaške pjesme Bad Blue Boysa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije