Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbio staklo

Zbog ljubomore sjekirom nasrnuo na mlade u automobilu

sjekira
Duško Jaramaz/Pixsell
22.10.2013.
u 12:55

Mlladi Siščanin (21) pristupio je osobnom automobilu u kojem su se nalazili 19-godišnji Petrinjac i maloljetna Siščanka, te je sjekirom, koju je ponio, razbio vjetrobransko staklo automobila.

Ljubomora je, po svemu sudeći, bila razlogom drame koja se u nedjeljnoj noći odigrala na parkiralištu u Odranskoj ulici u Sisku.

Kako je zaključeno dovršenim kriminalističkim istraživanjem policije, mladi Siščanin (21) pristupio je osobnom automobilu u kojem su se nalazili 19-godišnji Petrinjac i maloljetna Siščanka, te je sjekirom, koju je ponio, razbio vjetrobransko staklo automobila. Od krhotina stakla 19-godišnjak je lakše ozlijeđen.

Siščanin je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, predan pritvorskom nadzorniku. Nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu, priveden je sucu istrage Županijskog suda u Sisku, koji mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora.

>>Ubio se mladić koji je pucao u bivšu djevojku i njezina dečka

 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kompjuter
11:10 04.11.2013.

kad bih roditelji vodili veću brigu o svojoj djeci nebi se dešavale ovakve stvari,roditelji su najveći problem divljaštva ovih mladih ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije