Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon četiri mjeseca

Zbog lijepe ukrajinske izbjeglice napustio ženu i djecu, sada je veza pukla i ona se vraća kući

Ukrajina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
04.10.2022.
u 10:29

Obitelj Ganett primila je Sofiju u svoj dom kao izbjeglicu iz Ukrajine, no ubrzo nakon toga Tony je zbog nje napustio suprugu s kojom ima dvoje djece.

Krajem svibnja javnost je zaintrigirala priča o Tonyju Garnettu (30) iz Bradforda koji je napustio 28-godišnju suprugu Lornu nakon što je upoznao i zaljubio se u 22-godišnju Sofiju Karkadjim, ukrajinsku izbjeglicu. Sofija je naime tijekom invazije Rusije na Ukrajinu pobjegla iz rodnog Lavova. Čini se ipak kako ta veza nije potrajala dulje do četiri mjeseca. Mlada Ukrajinka snimljena je u zračnoj luci Manchester, gdje je krenula na put natrag u svoju rodnu Ukrajinu. Iako je imala povratnu kartu Tony je rekao kako ne postoji šansa da se njihova veza obnovi. 

'Rezervirala sam povratnu kartu jer je bila samo nekoliko funti skuplja od karte u jednom pravcu. Vratit ću se ako se Tony predomisli. Za mene ne postoji drugi muškarac i ja još vjerujem da možemo razgovarati o našoj budućnosti', rekla je Sofija koju je Tony osobno ispratio u zračnu luku, piše Daily Mail koji donosi i fotografije bivšeg para. Na njima se vidi kako se par srdačno pozdravio. 

Iako jedva čeka vidjeti svoju obitelj u Ukrajini Sofija je tužna zbog razlaza s Tonyjem. 'Volim ga jako. Žao mi je što sam i njega povrijedila', kaže Sofija. 

Ukrajina
1/4

Tony je odlučan u ideji da nema šanse za pomirenje. 'Žao mi ju je, ali vezama dođe kraj i tako je završila i ova. Vjerujem da ćemo moći biti prijatelji kad se ova histerija stiša i razgovarao sam s njom o tome. Ali nema nikakve šanse da ponovno budemo par, Njoj će biti bolje u Ukrajini i u nekoj novoj vezi. Želim joj sreću'.

Bivša Tonyjeva supruga Lorna komentirala je kratko kako je znala da će se ta veza raspasti, ali nisam očekivala to baš tako brzo. Ljuta je na Tonyja, kaže da je sve upropastio. 

Video: Ivan Lepan otvoreno o aferi njegove supruge sa župnikom

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goran2hr
11:16 04.10.2022.

Tony - veliki zavodnik - gospon savršeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije