Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga u Jastrebarskom

Zbog laptopa izgorjela obiteljska kuća: 'Vatra je uočena u visokoj fazi razvoja pa je šteta ogromna'

Požar na kuću u Jastrebarskom
Foto: DVD Jastrebarsko
1/6
02.08.2023.
u 14:58

Policija procjenjuje da šteta na kući iznosi oko 15.000 eura, te da je do požara došlo zbog kvara na prijenosnom računalu (laptopu).

U Jastrebarskom je u ponedjeljak došlo do velikog požara na obiteljskoj kući u kojem je izgorjela gotovo cijela unutrašnjost, objavili su vatrogasci DVD-a Jastrebarsko. 

'Jučer smo u jutarnjim satima izašli na požar obiteljske kuće u Radničkoj ulici. Sudjelovalo je 15 vatrogasaca sa zapovjednim, kombi i navalnim vozilom te autocisternom. Obzirom da je požar primijećen i dojavljen u visokoj fazi razvoja, šteta na kući je ogromna. Prema našim informacijama ozlijeđenih osoba nije bilo', napisali su pripadnici DVD-a Jastrebarsko na Facebooku. 

Iz policije otkrivaju kako je uzrok požara vjerojatno kvar na laptopu. "31. srpnja oko 8 sati u Jastrebarskom na Radničkoj cesti, najvjerojatnije uslijed tehničkog kvara na prijenosnom računalu, u dnevnom boravku u prizemlju kuće 69-godišnjakinje izbio je požar koji se proširio na kuhinju. Izgori je namještaj i bijela tehnika u dvije prostorije. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a procjenjuje se da je materijalna šteta oko 15.000 eura'. 

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Drska krađa u Sesvetama: Ukrao zlato ispred vlasnika i pobjegao glavom bez obzira

Komentara 11

OL
olujasviholuja2
17:27 02.08.2023.

Ne piše dali je prenosno računalo bilo uključeno u struju da se baterija puni ili je baterija sama od sebe se "vužgala"

JO
JOZO
12:23 03.08.2023.

Pa zar to nije ona ista kuća bivšeg nogometaša Dinama za koga sada traže uplate pomoći? Prema slici je.

PO
poluvodič
15:49 02.08.2023.

15k eura košta samo krov mozda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije