Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUŽ JE ISPRAVLJAO

Na granici Srbije i Hrvatske izgubila živce: Želim da nikad ne uđete u EU!

Bijesna Srpkinja iskalila se u HRT-ovu kameru
HRT
23.07.2017.
u 10:08

Ekipa HRT-a ljutitoj je putnici pokušala je objasniti da oni nisu iz policije nego iz HRT-a.

I jučer su na cestama bile velike gužve i vozilo se u kolonama, a posebice je bila velika gužva na graničnom prijelazu Bajakovo na granici sa Srbijom.

Razlog tome je da se pri prelasku granice Europske unije svaki putnik mora evidentirati. 

Jedna od putnica iznervirana dugotrajnim čekanjem u automobilu svoj je bijes iskalila u kameru HRT-a.

 

Bila je toliko bijesna što su gužve usred sezone da je čak Hrvatskoj zaželjela da nikad ne uđe u Europsku uniju. Na opasku supruga da smo već odavno u Europskoj uniji nije se dala smesti nego je rekla: “Žalosno je što ste ušli!”

Ekipa HRT-a iznerviranoj putnici pokušala je objasniti da oni nisu iz policije nego iz HRT-a. “Sramota je”, rekla je na kraju.

Komentara 173

SA
Shariel Aron
11:08 23.07.2017.

E moj sinko,jadan ti sa tom aždajom,Ta će te sahranit mladog.

TO
tolitol
11:06 23.07.2017.

U pravu je žena. Evidentiranje bi psihički puno lakše podnijela da je bilo na slovensko-hrvatskoj granici. Slovenac je može maltretirati, ali ne i Hrvat jer Hrvatsku ona ne želi ozbiljno doživljavati. Mi se možemo iščuđavati, no taj je svjetonazor u Srbima sedamdeset godina usađivan. Proći će naraštaji dok se stanje tu ne normalizira.

Avatar ivo587
ivo587
11:03 23.07.2017.

pa odite kroz bosnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije