Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baby boom

Zbog Kate Middleton porasla prodaja testova za trudnoću

kate middleton (1)
pixsell
31.01.2013.
u 17:21

– Istraživali smo i ustanovili da je došlo do naglog povećanja prodaje nakon što je Kate objelodanila da je trudna – naveo je predstavnik tvrtke "ClearBlue", vodećeg svjetskog proizvođača testova za trudnoću i fertilizaciju.

Kate Middleton i princ William izazvali su pravi baby boom u zemlji kada su objavili da čekaju svoje prvo dijete. Potražnja testova za ovulaciju i trudnoću doslovno je eksplodirala od sredine prosinca te je zabilježen porast prodaje za čak 60 posto, piše B92.

– Istraživali smo i ustanovili da je došlo do naglog povećanja prodaje nakon što je Kate objelodanila da je trudna, naveo je predstavnik tvrtke "ClearBlue", vodećeg svjetskog proizvođača testova za trudnoću i fertilizaciju.

Ovo nije prvi put da Britanci reagiraju na ovaj način na kraljevsku trudnoću. Sličan fenomen zabilježen je 1984. godine kada je princeza Diana bila trudna s mlađim sinom. Huffington post predviđa da će u 2013. biti mnogo više beba nego 2012, ali ne samo zbog Kate već i zbog "uzbuđenja" tijekom Olimpijskih igara i proslave kraljičina jubileja.

>>Vojvotkinja Kate: Neka moja mama bude kraljevska dadilja

>>Kate Middleton ipak ne nosi blizance, a rodit će u srpnju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije