Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK:

Zbog jakoga vjetra na Jadranskoj magistrali ograničenja u prometu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
01.06.2020.
u 07:38

Kolnici su mjestimice mokri i skliski

Zbog vjetra na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 153. kilometru, između čvorova Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca, vozi se jednim prometnim trakom. Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Poteškoće u prometu povremeno su moguće na gradskim prometnicama i obilaznicama te na dionicama cesta gdje traju radovi.

Zbog radova na autocesti kod Goričana promet se preusmjerava preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari prijelaz Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan). Granični prijelaz Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila. Na prijelazu Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse, zbog nestabilnosti mosta. U pomorskom prometu nema poteškoća.

DHMZ: Na kopnu oblačno, mjestimice s kišom; na Jadranu sunčano

Na kopnu ujutro pretežno oblačno, mjestimice s kišom, a zatim prestanak oborina i smanjenje naoblake, najprije u središnjim predjelima, do večeri gotovo svugdje, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za ponedjeljak.

Na Jadranu djelomice sunčano, no popodne uz promjenljivu naoblaku na jugu moguć pokoji pljusak. Puhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Duž obale umjerena i jaka bura, prolazno u okretanju na sjeverozapadnjak i zapadnjak.

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 19 i 24 Celzijevih stupnjeva, a u gorju malo niža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije