Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAVLJENI ZEČJI NASIPI

Zbog izlijevanja vode zatvorene ceste u Varaždinskoj županiji

Kiša
Foto: DPA/PIXSELL (Ilustracija)
20.09.2017.
u 11:16

Promet se odvija obilaznim pravcima i pozivamo građane na oprez i poštivanje prometne signalizacije -

Zbog  prelijevanja vode preko kolnika za sav promet zatvorene su državna cesta D-35 u mjestu Stažnjevec, županijska cesta Donja Voća Lipovnik, lokalna  cesta  Stažnjevec  – Ivanečka Željeznica i lokalna cesta Jerovec – Dubravec, sve u Varaždinskoj županiji.

- Promet se odvija obilaznim pravcima i pozivamo građane na oprez i poštivanje prometne signalizacije - kažu u PU varaždinskoj.

Tužno pod vodom

U selu Tužno u Varaždinskoj županiji izlili su se potoci i poplavili ulice. Postavljeni su zečji nasipi, no voda je u večernjim i noćnom satima prodrla do nekih kuća, poplavivši dvorišta.

Hrvatske vode - Centar za obranu od poplava sektora Varaždin donijele su danas u 9.30 sati rješenje o uspostavi redovne obrane od poplave na lijevoj obali starog korita rijeke Drave od željezničkog mosta do hrvatsko-slovenske granice i na desnoj obala starog korita rijeke Drave. Protok rijeke Drave na brani HE Varaždin prešao je 1000 prostornih metara u sekundi i raste.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije