Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO UBOJSTVOM

Zbog incidenta na Pagu osuđen Slavonac: 'Četnikušo, tebi treba tri metka u čelo'

Dino Stanin/PIXSELL
23.10.2021.
u 17:37

"Četnikušo, tebi treba tri metka u čelo i zatim još 30 metaka kao što su četnici hrvatsku djecu”, vikao joj je te tako kod nje izazavao strah za vlastiti život

Zbog prijetnje ubojstvom, na uvjetnu kaznu zatvora od sedam mjeseci s rokom kušnje od godine dana na Općinskom sudu u Zadru osuđen je 74-godišnji N.P. zvani Niđo iz Slavonskog broda.

Presuda je to za incident koji se odvio 18. lipnja u mjestu Košljun na otoku Pagu kada je osuđenik napao ženu srpske nacionalnosti, javlja Dalmacija Danas.

"Četnikušo, tebi treba tri metka u čelo i zatim još 30 metaka kao što su četnici hrvatsku djecu”, vikao joj je te tako kod nje izazavao strah za vlastiti život.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru protiv 74-godišnjaka je 6. kolovoza podnijelo optužnicu u kojoj je zatražilo kaznu koja mu je na koncu i dosuđena.

 

Ključne riječi

Komentara 74

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:30 23.10.2021.

Ne volim kad se spustamo na razinu Vulina, sto ti je zena kriva?!? Ali to je bilo za očekivati pored onolike mržnje koju salju Vucic i Vulin, a to njima i je bit da isprivociraju Hrvate i pokazu nas svijetu kao lose, a sebe kao ugrozene. Moramo biti pametniji.

HE
hefest001
21:11 23.10.2021.

Zanimljivo! Nedavno je počelo suđenje za gotovo isti incident u Korenici. Razlika je da je daleko mlađi muškarac prijetio smrću hrvatskoj obitelji. Sam sebe je u tim prijetnjama nazivao 4nikom. Ne mogu se sjetiti da je večernji nešto pisao o tome?!.....ili možda pišemo samo selektivne članke?

PR
Prkimrki
19:28 23.10.2021.

Dali je ta gospođa dala povod gospodinu ? Iz čista mira?hm neznam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije