Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIBISLAVEC

Završio u zatvoru jer je odbio pokazati vozačku i alkotestiranje

Policija - ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
20.08.2019.
u 11:57

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je upravljao osobnim automobilom za vrijeme pravomoćno izrečenih zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Policija je u nedjelju u 23.45 minuta u Pribislavcu tijekom nadzora prometa zaustavila 42-godišnjeg vozača koji je odbio pokazati vozačku dozvolu i podvrći se alkotestiranju.

- Nakon što mu je priopćeno da je uhićen odbio je zakonite naredbe policijskih službenika te je uz uporabu sredstava prisile priveden u policijsku postaju. Ujedno, tijekom postupanja 42-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike - kažu danas u PU međimurskoj.

 

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Instagram

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je upravljao osobnim automobilom za vrijeme pravomoćno izrečenih zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Podržavate li visoke kazne prekršiteljima u prometu?

U žurnom postupku 42-godišnjak je uz optužni prijedlog zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira doveden dežurnoj sutkinji Općinskog suda u Čakovcu, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 15 dana, da bi potom bio odveden u zatvor u Varaždinu.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar munšajn
munšajn
12:42 20.08.2019.

Zatvor, nego šta! Potencijalni ubojica za volanom.

DU
Deleted user
13:00 20.08.2019.

Ne razumijem ove koji laju protiv policije i novih zakona. Ako si normalan i postujes propise onda ti policija nista nece, a ako vozis s 3 promila alkohola u krvi i to bez vozacke jer su ti ju vec uzeli zbog voznje u pijanom stanju onda nisi za nista drugo nego za zatvor prije nego ubijes neko dijete na pjesackom prijelazu...

MA
MarioReusPaklec
07:30 22.08.2019.

Neka se popije al brate mili uzmi TAXI jeftinije jer pogotovo sad kad su ove kazne skočile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije