Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vrećama u prtljažniku

Zaustavili vozača na autocesti pa pronašli 152 kornjače, utvrđuje se njihovo podrijetlo

Pronađene 152 kornjače
PU splitsko-dalmatinska
11.06.2021.
u 16:57

Muškarac koji ih je prevozio je uhićen te doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja

Osobno vozilo kojim je upravljao 59-godišnji muškarac zaustavljeno je jučer na autocesti A1 te su u prtljažniku otkrivene 152 kornjače

Kako je izvijestila PU splitsko-dalmatinska, vozilo su zaustavili policijski službenici PGP Vrgorac u suradnji s mobilnom jedinicom Carine Dubrovnik. Kornjače su se nalazile u devet jutenih vreća, a službenici su ih nakon pronalaska predali veterinarskom inspektoru radi danjeg zbrinjavanja te utvrđivanja vrste i podrijetla.

Muškarac koji ih je prevozio je uhićen te doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Ubijanje ili mučenje životinja, protiv 59-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu, navode iz PU splitsko-dalmatinske. 

VIDEO Na Korčuli snimljen morski pas u plićaku: "Ovo je ostvarenje najgorih noćnih mora"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije