Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV NA AUTOCESTI

Zaustavili ga dok je vozio 25 kilograma marihuane

Zaustavili ga dok je vozio 25 kilograma marihuane
Foto: MUP
1/3
24.04.2018.
u 15:31

Zatražili su nalog za pretragu, a nakon što su ga dobili, pomno su pregledali automobil i u njemu pronašli 23 paketa u kojima je bilo 24,8 kilograma marihuane.


Za muškarca (36), koji se u automobilu zagrebačkih oznaka 22. travnja vozio autocestom u smjeru  Rijeke, moglo bi se reći da nije imao sreće. Dok se vozio,  presreli su ga carinici, odnosno njihova Služba za mobilne jedinice Rijeka.

Kada su ga zaustavili, njegovo ponašanje im je bilo sumnjivo, pa su mu odlučili pretražiti vozilo. Zatražili su nalog za pretragu, a nakon što su ga dobili, pomno su pregledali automobil i u njemu pronašli 23 paketa u kojima je bilo 24,8 kilograma marihuane.

Droga je oduzeta, a 36-godišnjak je priveden radi kriminalističkog istraživanja. Sumnjiči ga se za zloporabu droge, a slijedi mu i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci.

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
19:38 24.04.2018.

Netko ga je izdao druge opcije nema ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije