Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO SE ŠVERCA?

Zatvorski kuhar u Šibeniku: 'Drogu sam u kruhu dilao zatvorenicima, to sam radio s jednim ciljem'

30.05.2022.
u 18:04

Prema optužnici, Pivčević je najmanje osam puta tražio da se kupi droga i mobitel i da Lučev to unese u zatvor, što je on, kako ga se tereti, i učinio. Pivčević je, inače, sedam puta osuđivan zbog raznih nedjela.

Ključne riječi

Komentara 18

PH
Petarstijena-HR
19:22 30.05.2022.

Zatvorenike treba upregnuti u rad da siju,žanju,uzgajaju svinje,kokoške,krave,i da sami za sebe proizvode hranu i piće dok uzdržavaju zatvorsku kaznu,a proračunskim novcem se treba samo plaćati čuvare i održavanje objekata,a ne da narod mukte hrani kriminalce i prijestupnike..

RA
radolizem
19:16 30.05.2022.

Ha, ha...ako se dokaže da Zatvor u Šibeniku nije imao liječnika psihijatra i da zatvorenici ovisnici nisu imali psihijatrijsku skrb, onda će ga kazniti uvjetno. Kuharu je reći da se osjećao bespomoćno u tom okruženju i da je bio sigurann kako je droga bila namijenjna smanjivanju napetosti, ali mora dokazati da zatvorenici nisu imali odgovarajući psihijatrijski tretman. Uz dobrog odvjetnika može dobiti uvjetnu presudu.

Avatar Cantor
Cantor
19:01 30.05.2022.

Za 12.000 kn riskirati posao i život. Bože kojih kokošara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?