Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kroz prozor stana

Zatečeni u provali suprostavili se policajcima pa se dali u bijeg

lisice
Duško Jaramaz/PIXSELL
25.07.2013.
u 12:10

Jedan od lopova, 18-godišnji P.T. se odmah potom dao u bijeg, iskočio je kroz prozor na ulicu i počeo bježati, ali je brzo uhićen. Njegov kolega u zločinu, 23-godišnji R.B. se umjesto na bijeg odlučio suprotstaviti organima reda

Dok su dvojica mlađih lopova u gluho doba noći pretraživali stan na zagrebačkom Bukovcu u koji su prethodno provalili, pokušavajući pronaći novac i nakit, na vratima stana su se pojavila dvojica policajaca koji su bili u ophodnji te su ih pokušali privesti. 

Jedan od lopova, 18-godišnji P.T. se odmah potom dao u bijeg, iskočio je kroz prozor na ulicu i počeo bježati, ali je brzo uhićen. Njegov kolega u zločinu, 23-godišnji R.B. se umjesto na bijeg odlučio suprotstaviti organima reda, pa je tako tupim predmetom nasrnuo na jednoga od njih. Kako bi ga spriječili ispalili su hitac u zrak, nakon čega je R.B. promijenio taktiku te također iskočio kroz prozor i dao se u bijeg. Uspio je pobjeći ali su mu nešto kasnije ušli u trag te je također uhićen.

Obojici provalnika ovo nije prvi put da krše zakon, pa je tako P.T. već evidentiran zbog provala i sličnih nedjela, a R.B. zbog posjedovanja droge i nasilničkog ponašanja. Obojica su nakon kriminalističkog istraživanja policije zadržani u pritvoru, a protiv njih je podnesena i kaznena prijava.

>>Zagrepčanki iz stana 'očistio' dobra vrijedna 300.000 kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije