Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
većinom nakit

Zagrepčanki iz stana 'očistio' dobra vrijedna 300.000 kuna!

eksplozija plina,rijeka,plin,ocevid,portal (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
Autori: tli/VLM, es
24.07.2013.
u 15:59

Pljačkaš je u stan ušao kroz vrata, no nema tragova provale. Također, ništa u stanu nije bilo ispremještano, što upućuje na činjenicu da je lopov točno znao gdje se ono što traži nalazi!

Nepoznati počinitelj opljačkao je stan na Črnomercu u kojem je otuđio robu u protuvrijednosti od 300.000 kuna! Pljačka je obavljena u razdoblju od 8. do 23. srpnja između 10 i 0.30 sati na zagrebačkom Črnomercu u Bleiweisovoj ulici.

Kako doznajemo, otuđen je nakit, novac i dokumenti koji su pripadali 53-godišnjoj Ruži M. Pljačkaš je u stan ušao kroz vrata, no nema tragova provale. Također, ništa u stanu nije bilo ispremještano, što upućuje na činjenicu da je lopov točno znao gdje se ono što traži nalazi!

>>Policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ovog pljačkaša?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije