Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽICA VUKOVAC

Zastupnica Domovinskog pokreta napustila stranku i klub u Saboru

Zagreb: Ružica Vukovac o poljoprivrednom zemljištu
Patrik Macek/PIXSELL
18.01.2022.
u 23:34

U objavi se navodi da stranka nastavlja s borbom za hrvatske nacionalne interese te da ih zastoji i prepreke neće u tome spriječiti.

Stranka Domovinski pokret objavila je u utorak da je njihova saborska zastupnica Ružica Vukovac odlučila napustiti stranku, kao i Klub zastupnika u Saboru.

"Obavještavamo članstvo Domovinskog pokreta, širu javnost i medije da je naša donedavna kolegica i saborska zastupnica, gospođa Ružica Vukovac, odlučila napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta u Hrvatskome saboru, a samim time i Domovinski pokret", navodi se u objavi na Facebook stranici stranke.

Dodaju da "neće ulaziti u dublje razloge" zašto je Vukovac odlučila izaći iz Kluba i stranke.

U objavi se navodi da stranka nastavlja s borbom za hrvatske nacionalne interese te da ih zastoji i prepreke neće u tome spriječiti.

 

Komentara 9

G1
grom 111
07:13 19.01.2022.

Dugo je i bila pa nastavila kao kada je bila u mostu to je sve nula od ljudi a još veća nula su oni koji takve biraju i stavljaju na liste

FL
fleki
05:34 19.01.2022.

Logičan nastavak osipanja nakon Škorinog odlaska. On ih je potaknuo , osokolio i uvjerio da se može nešto promijeniti i to na bolje. Sada bi Penava trebao nastaviti tamo gdje je Škoro stao, a on to ne može . U razloge ne ulazim. Domovinski pokret je prošlo svršeno vrijeme.

VI
Vivian
08:02 19.01.2022.

Koji odlaze i kojih nema, bez njih se moze, nisu ni bitni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije