Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja islamista

Zastrašujući poster ISIL-a: Krvavi Messi iza rešetaka i zlokobna poruka

25.10.2017.
u 15:40

Uz Messijev lik stoji poruka: borite se protiv države koja u svom rječniku nema pojam neuspjeh.

Zastrašujući poster s likom svjetske nogometne zvijezde Lionela Messija na internet su postavile propagandne stranice terorističke organizacije Islamska država kako bi zastrašili nogometaše i navijače ususret Svjetskog nogometnog prvenstva sljedeće godine u Rusiji.

Poster krvavog Messija iza rešetaka na internet je stavila organizacija Wafa Media Foundation, a uz nju je stavila poruku "borite se protiv države koja u svom rječniku nema pojam neuspjeh", piše britanski The Sun

1/10

"Čekajte nas"

To je već druga poruka terorističke organizacije kojom se želi "posijati" strah među nogometnim navijačima u samo tjedan dana. Drugi objavljeni poster prikazuje logo Svjetskog prvenstva u Rusiji uz kojeg stoji islamistički borac s puškom te je na arapskom napisano: "čekajte nas". 

Zbog ruskog dugotrajnog rata i sukoba u Čečeniji i ulaska njezine vojske u Siriju, organizatori prijetnje napadom na svjetsku nogometnu smotru sljedeće godine doživljavaju vrlo ozbiljno. 

Pogledajte video: Nuklearne prijetnje Sjeverne Koreje

Komentara 11

OR
OrasjeHVO106
16:30 25.10.2017.

Vjerujem da su glupi, ali da su toliko nevjerujem. Putin se nebi dao osramotit... Mislim da bi samo nestali kao dinosauri, ni jedan jedini nebi ostao na svijetu.

SK
skipper_
18:06 25.10.2017.

Bravo mediji, nekad čovjek stvarno da pomisli kako mediji pod cijenu popularnosti bi bili na strani ISIL-a. Neki kozojeb tamo na svom pentiumu 3 iz '99. se zaigro malo u paintu i pustio na svojoj facebook stranici i vi brže bolje idete to širiti dalje i sijati još veći strah i paniku. Ovakvu reklamu ne može nitko platiti kakvu vi trenutno radite, ili vam je to cilj? Prestanite više sa objavom ovih budalaština, sa ovakvim tekstovima sami radite za te kozojebe. Idioti.

PI
PiratiSnebesa
17:58 25.10.2017.

Suradnja isila i medija je začuđujuća, njihovi plakati se besplatno reklamiraju. Inače, ISIL i Meso iz iste kase primaju milijune, jedni da straše, a drugi da odvraća pažnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije