Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena mrtva
Povratak na članak

Zašto je u smrt odvela Patrika? On joj je bio sve

U šoku - 
Valentin Fogadić pod sedativima je u bolnici nakon što je skočio u jezero

Komentari 176

OS
osica
09:34 10.07.2015.

strašn je rezultat ove ljudske tragedije , oko koje više ništa ne možemo učiniti. No, prof. Gruden nam je svima kao roditeljima, supružnicima, rodbini poslao jasnu poproku " odgajajmo mlade ljude tako da grade svoje samopoštovanje, ličnost koja se možeže nositi s problemima života, onu koja može o tome progovoriti s najbližima bez straha i srama, budimo podrška .... i na kraju ako nam se obrati za pomoć budimo spremni saslušati i pomoći, i skupa zatražiti stručnu pomoć , ako treba , shativši taj poziv u pomoć ozbiljno, " ne da možda od pahulje postane gruda koju viidimo tek kad se otkotrla kraj nas". Ne ponovilo. Mir i pokoj dušicama.

VL
KO
korina14
10:32 10.07.2015.

Prirodno je na roditelju da obrani svoje djete a posebice majke koje imaju posebnu poveznicu sa djetetom ovo sta je napravila je sebicno trebala je ostaviti djete kod svojih roditelja koje opisuje kao divne ljude a ona onda neka povede muza sa sobom jer po njezinom oprostajnom pismu on je razlog svega!!!

VL
DU
Deleted user
10:32 10.07.2015.

Pa ako joj je bilo teško zašto samo sebe nije ubila, zašto je to dijete povela sa sobom? To nije čin zlostavljane žene već žene toliko opsjednute mužem da mu se osveti za varanje da ubije sebe i dijete te njemu nabije krivnju za cijeli život da žali za njima.

VL
LI
liliZG
10:09 10.07.2015.

do sada nisam čitala to njeno oproštajno pismo, ali jako me podsječa na slučaj moja prijateljice,, oni se oženili, ona ostala trudna i preselila se iz svog mjesta, gdje je on privremeno radio u Zagreb, cijelu trudnoću ju je tukao,, a nitko od nas prijatelja to nije znao , isto tako kontrolirao je svaki njen kontakt, tako da se zapravo nismo niti čule, da bi kojih mjesec dana nakon poroda, nazvale mene i jednog našeg prijatelja da ju prebaci kod roditelja pod opravdanjem da će biti tamo mjesec dana da se oporavi. kad smo nas dvoje došli i krenuli nositi stvari koje je popakirala i napunili karavan od vrha do dna, ja ju pitala pa kaj to sve nosi, da bi mi tek rekla kad je stigla doma da se ona zapravo odselila za stalno , al se bojala reći bilo kome , pogotovo njemu, da ne bi skužio da odlazi zauvijek, ...dakle ja osobno znam osobu koja je godinu i pol tajila da ju muž tuče, nije nikoga smjela zvati i kad se sada sjetim ako bi nazvala kada je on bio doma nikad mi nju nije htio dati na telefon izmišljajući razne razloge zašto ne može doći razgovarati.... zato ja ne sudim njeno ponašanje, moja prijateljica bila je dovoljno jaka i pametna da pobjegne iz takvog života nakon skoro dvije godine takvog života, ali sjećam se straha kojeg je osjećala još godinama od rastave.

VL
LA
LaurenceofArabia
10:31 10.07.2015.

Pa, ovaj sada tako sokirani muz, ju je ocito tukao kao vola u kupusu. Svi se cude njezino postupku a ja se cudim dr Grudenu koji je osobnu koja je ocito psohicki bolesnik , zlostavljana i patila od depresije odjednom opisao kao zlocestu i agresivnu. Depresija je bolest, bolest upravo zbog toga sto depresivni ljudi cine destruktivne i neobjasnjive stvari. Bilo bi bolje da uzme twist o lijecenju depresije a ne da zrtve obiteljskog nasilja zigosa kao zloceste.

VL
ZA
zagabria1
11:46 10.07.2015.

Muškarac na Balkanu je pun frustracija koje često iskaljuje na ženi. A žena na Balkanu često voli biti sa mafijašima, kriminacima i nasilnicima, to je za nju ljubav po Balkanski. Ne gleda svijet bez razloga na Balkan kao na neštonešto loše i necivilizirano.

VL
DU
Deleted user
10:08 10.07.2015.

Kakva je to majka koja je za svojeg sina umjesto života odabrala smrt?

VL
DI
duncan_idaho
10:00 10.07.2015.

u svojoj bolesnij glavi odvela je dijete u smrt misleći da ga tako štiti od svih zala i patnji odrastanja u svijetu bez majke. ovo je u njenoj bolesnoj glavi bio čin samilosti

VL
TO
tonkica
08:59 10.07.2015.

Ocekivala sam od prof.Grudena da se ogradi od takvih izjava bez ikakvog uvida u stanje obitelji. Pa makar znacilo da je razgovarao sa ocem.

VL
SK
skrnjud
09:10 10.07.2015.

užas

VL
KA
kajbiti
15:31 10.07.2015.

Nitko pri zdravoj pameti ne bi napravio ovako nešto. To je sigurno. Ali da je on bio pravi otac i muž primijetio bi da sa njegovom ženom nešto nije u redu. Pomogao bi joj. Ne bi je ostavio samu sa djetetom daleko ods sviju, ne bi otišao raditi daleko od njih i ostavio ih same. Bio bi uz nju i pomogao joj i potražio pomoć. Možda nije kriv za ovu tragediju ali je itekako odgovoran, ako ne za njenu smrt onda za smrt ovog nevinog dječaka sigurno je. !ozda ona nije bila psihički stabilna osoba ali on je barem trebao posumnjati ako ne znati, ili ju je sam svojim ponašanjem doveo do toga i podgrijavao to njezino stanje. Ne postoji opravdanje za ono što je ona napravila, ali da je on nevini uplakani otac i muž koji nije ništa znao, e ta priča je šuplja i ne drži vodu. Ona više ništa ne može reći i najlakše se sada pitati što joj bi, pa sve je bilo uredu. MOS mislit.

VL
PA
_Pablo_
08:44 10.07.2015.

Ovo je jako teško.Oproštajno pismo pok.Ivane jasno navodi da je alkoholičar i nasilnik.

VL
DP
djuro.poliklinika
09:10 10.07.2015.

pa prvo roditelji moraju biti psihićki zreli da bi djeca bila bila zrela ako to nisu kako će naućiti dijete ako i sami nisu .

VL
Avatar carlz.bromsom
carlz.bromsom
09:22 10.07.2015.

Brijem da je Valentin non stop na ''sedativima'' u obliku praha i trave, zato je i nastalo sr....

VL
ZO
zoom
16:03 10.07.2015.

Siroto dijete!!!

VL
LA
lakočemo
13:59 10.07.2015.

eeeee moj kume mučiti psihički i malo fizički sa njegove strane njemu nije djelovalo tako ozbiljno dok je ona jadnica to skupljala i skupljala dok joj nije puklo.laka im zemlja!

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
10:47 10.07.2015.

Klinac nije ništa kriv, ali suosjećam s njom i njenim patnjama, ona je na krivi način dala do znanja da ju suprug više neće ponižavati. Podrška svim ženama koje trpe obiteljsko nasilje i nek to prijave u neku ustanovu prije nego bude prekasno i padne im na pamet ovakva i slična glupost,

VL
QW
qwerziko
20:44 10.07.2015.

Aha u soku je..ma nemoj, kad je suprugu i dijete mlatio nije bio u soku...pitajte susjede.. ..u zatvor sa njim

VL
Avatar mariahh
mariahh
09:44 10.07.2015.

a naušnice kape i lanca oko vrata i obavezno naočale, izgleda više kao da je pošao u španciranje a i vjerovatno je samo malo da glumi za javnost

VL
DI
duncan_idaho
12:11 10.07.2015.

gruden je fulao ceo fudbal. upravo što ga majka u svojoj bolesnoj glavi toliko voli zato ga je i povela sa sobom na "onaj svijet" smatrajući da će dijete patiti ako ostane samo i nezaštićeno.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.