Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika

Zaštitari s pištoljima neće plašiti neplatiše, već čuvati naše objekte

elektra
Ivica Galović
10.03.2010.
u 16:51

Za takvu zaštitu naših djelatnika uopće nema potrebe jer i u slučajevima isključenja neplatiša iz strujne mreže na licu mjesta uspijevamo postići dogovor obročnog i drugog načina otplate duga – kaže direktor Elektre Zdenko Veir.

Deseci građana nazvali su jučer direktora brodske Elektre Zdenka Veira, zaprepašteni da će Elektra za zaštitu svojih djelatnika prilikom prisilnih isključenja struje neplatišama angažirati zaštitare naoružane pištoljima i za to još potrošiti pola milijuna kuna.

– Cijelo sam prijepodne uznemirenim građanima objašnjavao da takvo što jednostavno ne odgovara istini. Građani krivo tumače naš natječaj za redovite godišnje poslove zaštite imovine i naših objekata u Brodu i Novoj Gradiški. To doista stoji 500.000 kuna, ali nema govora da neplatiše pri isključenju u njihovim domovima kanimo zastrašivati oružjem i naoružanim zaštitarima. Za takvu zaštitu naših djelatnika uopće nema potrebe jer i u slučajevima iskapčanja neplatiša iz strujne mreže na licu mjesta uspijevamo postići dogovor obročnog i drugog načina otplate duga – kaže direktor Elektre Zdenko Veir dodajući kako godišnje imaju 500 iskapčanja.

- U zadnjih 20 godina nikada nismo imali nijedan slučaj, a pogotovo ne incident, da je neki naš djelatnik napadnut ili ugrožen ako dođe isključiti struju – kaže Veir.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
prava istina
16:59 10.03.2010.

Kao prvo, to nije \"vaše\" nego naše jer je to državna firma a sve što je državno je od svih i to se nesmije zaboraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije