Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO GA OZLIJEDIO

Zaštitar optužen da je iscipelario gosta

zaštitari
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
18.07.2019.
u 12:29

Mlađi muškarac je izgubio ravnotežu i počeo padati, a 29-godišnjak se tereti da ga je dok je padao, snažno šakom udario u glavu.

Muškarac (29), inače zaštitar u jednom dubrovačkom noćnom klubu optužen je za nanošenje teške ozljede 27-godišnjaku, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Prema optužnici, 29-godišnjak se tereti da je 25. svibnja u 4.30  u noćnom klubu u Dubrovniku, u kojem radi kao zaštitar, prišao 27-godišnjaku s kojim od ranije ima narušene odnose. Izašli su ispred kluba, kada je 29-godišnjak mlađeg muškarca uhvatio rukama za majicu u predjelu njegovih ramena, a potom mu je sapleo nogu.

Mlađi muškarac je izgubio ravnotežu i počeo padati, a 29-godišnjak se tereti da ga je dok je padao, snažno šakom udario u glavu. Mlađi muškarac je pao na tlo, pri čemu je glavom udario o tlo, a 29-godišnjak ga je još jednom snažno udario nogom u glavu, pri čemu ga je teško ozlijedio.  Tužiteljstvo traži da se 29-godišnjaku produži istražni zatvor. 

Komentara 3

Avatar Dumen
Dumen
13:11 18.07.2019.

Mnogi gosti su zaslužili da dobe šakom po njušci

DV
dvorskaluda
13:20 18.07.2019.

Prvo moraju postojati propisi, pa ljudi koji ispunjavaju uvjete za neki posao a potom oni koji će nadzirati i kažnjavati one koji se samovoljno ponašaju.Ako gost radi nered, postoje pravila postupanja, To sigurno nije premlaćivanjue, sakaćenje ili ubijanje ljudi. Svaka nakaza može biti zaštitar ili murjak i sramotiti cijelu struku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije