Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SVAĐE I NAGURAVANJA

U centru Dubrovnika propucan taksist. U njega je ispaljeno 6 metaka

Dubrovnik: Dvije osobe propucale taksista
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
18.07.2019.
u 08:06

Očevici događaja ustvrdili su da ga je jedan od metaka pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem da bi na kraju kulminiralo i pucnjavom te ranjavanjem

U  Dubrovniku je noćas došlo do obračuna. Kako su nam potvrdili iz PU dubrovačko-neretvanske, jedna osoba je propucana. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

"Oko 00:45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom smjeru i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji", priopćili su iz PU dubrovačko-neretvanske. 

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, propucan je taksist u kojeg je ispaljeno šest metaka. Očevici događaja ustvrdili su da ga je jedan od metaka pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem te na kraju kulminiralo i pucnjavom te ranjavanjem. S taksistom su se sukobila dvojica muškarca koja su trenutačno u bijegu.


Iz Operativno-komunikacijskog centra rekli su kako će o slučaju opširnije moći govoriti danas ujutro.

Ključne riječi

Komentara 21

PR
prajdali100
08:18 18.07.2019.

Da ga je htio upucati ovaj bi već bio u večnim lovištima.Koljeno ! To je opomena.

ZA
zagabria1
09:54 18.07.2019.

Biti taksist u našoj primitivnoj balkanskoj sredini je vrlo opasno. Kada sam vozio za domaću taski firmu redovito sam se sretao sa opasnim situacijama i lošim ljudima a i od kolega sam svašta čuo. Imao sam i sam loše loše događaje ali ništa od toga ne dođe do novina. U novinama je tek dvadesetina toga što se dešava taksistima koje neki putnici smatraju za niža bića. Svima će vam doći takav način rada po cijele dane za malu lovu kad tad pa će i vas smatrati nižim bićima. Da ponovo idem taksirati prvo bi tražio dozvolu za nošenje oružja pa onda neka napada tko hoće

Avatar Zgubider.
Zgubider.
07:48 18.07.2019.

Sigurno je htio naplatiti vožnju od aerodroma do centra (20 Km) 5000 Kn...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije