Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNIO TUŽBU

Zaspao u vlaku u Njemačkoj pa mu ukrali sliku vrijednu 25.000 eura

Nightjet train resumes travel operation in Vienna
Foto: LISI NIESNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
26.09.2021.
u 15:01

Probudivši se nedaleko od odredišta, shvatio je da je slika nestala i o svemu obavijestio policiju

Nepoznati počinitelji umjetniku su ukrali sliku vrijednu 25.000 eura na putu prema gradu u kojemu je trebala biti ponuđena na aukciji, objavila je u nedjelju njemačka policija.

Četrdesetčetverogodišnjak se ukrcao na brzi vlak na relaciji Köln - München, a umjetničko djelo je smjestio između dvaju sjedala prije nego što je utonuo u san, stoji u policijskom izvješću. 

Probudivši se nedaleko od odredišta, shvatio je da je slika nestala i o svemu obavijestio policiju. Odlučio je podnijeti tužbu. 

No zasad analiza nadzornih kamera nije rezultirala nikakvim tragom koji bi omogućio da se dozna identitet počinitelja.

>> VIDEO Djevojčica (8) koja je nestala u Njemačkoj nakon godinu dana pronađena u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:42 26.09.2021.

Ha, ha, ha, koja papazjanija!!!

Avatar Tombstone
Tombstone
15:10 26.09.2021.

Kradja je kradja i tu se nema sto diskutirati ali vrijednost je nesto sasvim drugo. Ako je doticni umjetnik naslikao sliku i sam kaze da vrijedi 25000 Eura to je poprilicno upitno. Pa i Gobac je za svoj crtez Mickey The Mouse-a trazio 5000€. Normalno da nije dobio ali on je duboko uvjeren da toliko vrijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije