Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršio mjere

Zagrepčanin zaspao u upaljenom autu, policija utvrdila da je pijan i pozitivan na koronu

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
02.12.2020.
u 11:45

Muškarac kod sebe nije imao ni vozačku niti prometnu dozvolu, a izmjerena mu je koncentracija od 1,5 promila alkohola u krvi.

Zagrebačka policija prijavila je u srijedu 47-godišnjeg muškarca koji je na Aveniji Marina Držića pijan zaspao u osobnom automobilu, s uključenim motorom, iako mu je bilo određeno kućno liječenje zbog pozitivnog rezultata na COVID-19.

Policija navodi da je 47-godišnjaka zatekla autoophodnja 24. studenoga oko 1,10 sati na kolniku Držićeve avenije.

Policijski službenici uočili su zaustavljeno vozilo Mercedes zagrebačkih registracija, s uključenim motorom, a u kojem je vozač spavao.

Muškarac kod sebe nije imao ni vozačku niti prometnu dozvolu, a izmjerena mu je koncentracija od 1,5 promila alkohola u krvi. Daljnjim provjerama je utvrđeno da je pod izrečenim mjerama liječenja na adresi boravka, zbog pozitivnog rezultata na COVID-19.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 47-godišnji muškarac je osumnjičen za kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti i policija je podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke.

VIDEO: Pitali smo građane podržavaju li nove mjere: "Ja mislim da je to stvar svakog pojedinca kako će se ponašati."

Komentara 3

RI
ribar110
19:31 02.12.2020.

Pozitivno pripit. Znači veseo.

LI
liliZG
12:39 03.12.2020.

trebali ga odmah u arenu proslijedi, da si uštede posao kad će ga opet na ulici ulovit.

KA
kažemja
16:24 02.12.2020.

A koga je mogao zaraziti ako je bio sam u autu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije