Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri nova slučaja

Žarište zaraze proslava rođendana u Križevcima

Split: Zabranjen ulazak u Kliniku za ženske bolesti i porode
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
01.04.2020.
u 12:44

“To druženje dogodilo se prije dva tjedna. Tri nove osobe koje su zaražene na tom druženju nemaju vidljivih simptoma i one su sve kod kuće u karanteni”, kazala je dr. Vadla

Četiri nova zaražena na području Koprivničko-križevačke županije. Sad ih je ukupno 12, izvijestio je Županijski stožer civilne zaštite u srijedu.

Kako je otkrila dr. Draženka Vadla, očekuje se idućih dana još oboljelih zbog zajedničkog druženja sa zaraženom osobom. Kako neslužbeno doznajemo, žarište se dogodilo na području Križevaca na proslavi jednog rođendana na kojem je bila jedna od ranije zaraženih osoba. Sve četiri novozaražene bile su na tom rođendanu.

“To druženje dogodilo se prije dva tjedna. Tri nove osobe koje su zaražene na tom druženju nemaju vidljivih simptoma i one su sve kod kuće u karanteni”, kaže dr. Vadla.

Jedna osoba je hospitalizirana, ona ima simptome bolesti. Šef stožera Ratimir Ljubić kaže kako je šest osoba u bolnici, a šest u kućnoj karanteni. “Dobra je vijest i da je prvozaražena izliječena i otpuštena je iz bolnice”, ističe Ljubić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije