Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽEGA

Zapucao na ekipu koja mu se opijala u vinogradu, pogodio djevojku

policija
Foto: VL
21.09.2015.
u 14:29

jed ih je molio da prestanu dolaziti na njegov posjed, a oni su mu se rugali. Jednom ga je prilikom jedan mladić čak odgurnuo – kaže jedan član muškarčeve obitelji

Policija je zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom kazneno prijavila 78-godišnjaka iz Požege koji je u petak oko 21 sat hicem iz vatrenog oružja lakše ozlijedio 22-godišnju
djevojku. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ispalio više hitaca iz pištolja na mlađe društvo u njegovu vinogradu u Požegi. Navodno se ondje već dulje vrijeme okupljaju, piju, puše, ostavljaju iza sebe nered i smeće i prave mu štetu.

– Djed ih je molio da prestanu dolaziti na njegov posjed, a oni su mu se rugali. Jednom ga je prilikom jedan mladić čak odgurnuo – kaže jedan član muškarčeve obitelji. Nakon što su se uglušili na njegova
više puta ponovljena upozorenja da ne dolaze i ne uništavaju mu imovinu, muškarac je u petak izgubio živce i zapucao. Hici su navodno bili usmjereni u tlo i u zrak.

Ekipa je odmah počela bježati, no jedan metak se odbio i pogodio djevojku u nogu. Prevezena je u bolnicu, ali nije zadržana, već je nakon obrade rane puštena kući. Na teren su izašli pripadnici interventne policije koji su muškarca koji je pucao priveli u postaju. Nakon provedenog ispitivanja, pustili su ga na slobodu. 

>> Kradljivca busa iz pištolja ranio prijatelj

Komentara 5

VV
vvesnaa
14:49 21.09.2015.

Ako je tocno da ih je molio i upozoravao i da je to njegov privatni posjed, onda mi nije zao djevojke....

OB
ObrenM
15:45 21.09.2015.

Nas zakon ne stiti mirne pucane i njihovu imovinu.Da je spomenuti to orgijanje prijavio Mup-u,bio bi satima ispitivan,a rezime bi bio,da ako dodju drugi put,da ponovo prijavi,ali da on nista ne smije poduzimati.Znaci ovdje se ne stiti posteni puk,vec pijani i drogirani.Da ih je bar sve pogodio,pa bile to i lakse povrjede,nebi im palo napamet kod nikoga ponoviti nasto slicno.

Avatar Linux
Linux
18:23 21.09.2015.

iskreno, zao mi je djeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije