Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludi dan u Požegi

Kradljivca busa iz pištolja ranio prijatelj

Požega
Lidija Galić/034portal.hr
13.06.2015.
u 08:00

Iskrena majka: Obojica su u problemima jer ne rade i imaju vremena napretak

Darko F. iz Požege u četvrtak je vjerojatno proživio najburniji dan svog života. Ovaj 21-godišnji mladić najprije je rano ujutro pijan s još jednim vršnjakom ukrao autobus. U vožnji su udarili i u parkirani automobil, a na kraju su se zabili u nasip potoka Veličanka.

Autoprijevoznik Kristijan Bazina iz Svilne kod Pleternice nije mogao vjerovati da mu je ukraden autobus. Iste večeri oko 20 sati mladića je iz pištolja slučajno propucao dvije godine stariji prijatelj. S prostrelnom ranom prsnog koša prevezen je u požešku bolnicu gdje je hitno operiran.

Kako neslužbeno doznajemo, Darko F. otprije je poznat policiji, a ima i zatvorskog staža. Njegova majka Anđelka za ranjavanje je doznala tek jučer ujutro, kada ju je nazvao iz bolnice. Prema njezinim riječima, Darko je u četvrtak poslijepodne otišao od kuće na skateboardu. – Javio mi je samo da je dobro i izvan životne opasnosti. Obojica su u problemima jer nigdje ne rade pa imaju viška slobodnog vremena – kazala je mladićeva majka.

>>Pucnjava u obiteljskoj kući: Ranjeni mladić sudjelovao u bizarnoj krađi autobusa

>>Ukrali autobus radi zabave pa se zabili u nasip

Komentara 1

AN
anonimus00
11:41 13.06.2015.

takvima nije mjesto na ulici.. 2 metra pod zemlju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije