Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojstvo

Zaprijetio ubojstvom trgovkinji i ukrao 200 kuna u kovanicama

tobacco
Goran Ferbežar/PIXSELL
29.12.2010.
u 09:33

Zahvaljujući trgovkinjinu dobru opisu, sumnjivac je noćas uhićen.

VINKOVCI - U utorak  predvečer nepoznati je muškarac, držeći ruku ispod jakne, zaprijetio 47-godišnjoj trgovkinji u kiosku Tobacco u Zvonimirovoj ulici da će ju ubiti ako mu ne preda novac iz blagajne. Uplašena trgovkinja razbojniku je dala 200 kuna u kovanicama koje je muškarac zgrabio i nestao u nepoznatom smjeru.

Zahvaljujući dobru opisu koji je trgovkinja dala policiji, policijska je ophodnja noćas u vinkovačku policijsku postaju privela jednog osumnjičenika za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinitelj razbojništva u kiosku Tobacco.

Riječ je o 31-godišnjaku iz Vinkovaca nad kojim je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije