Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zaposlio se s lažnom diplomom u petrinjskoj gradskoj upravi

Na taj je način krivotvorenu svjedodžbu uporabio kao pravu, sve do rujna 2017. godine kada mu je prekinut radni odnos
16. svibnja 2018. u 12:34 4 komentara 813 prikaza
diploma
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Policija je zbog krivotvorenja isprave kazneno prijavila 42-godišnjeg Petrinjca koji se 2010. godine s lažnom svjedodžbom zaposlio u petrinjskoj gradskoj upravi.

Plenković i Dalić Odlazak potpredsjednice Vlade Martina Dalić je rekla dosta, meta sada postaje Plenković

Kako je utvrđeno, muškarac je, na neutvrđeni način, pribavio krivotvorenu svjedodžbu o završenoj srednjoj školi sa zagrebačkog područja, na osnovu koje se u listopadu 2010. godine zaposlio u petrinjskoj gradskoj službi. Na taj je način krivotvorenu svjedodžbu uporabio kao pravu, sve do rujna 2017. godine kada mu je prekinut radni odnos.

Čini se da je ta 2010. godina, kada je gradom upravljao pokojni HDZ-ov gradonačelnik Željko Nenadić, bila dobra prilika za osobe s lažnim svjedodžbama jer je sisačka policija prije nekoliko mjeseci kazneno prijavila i 43-godišnjaka koji se u veljači 2010. godine, s krivotvorenom diplomom o završenom stručnom studiju jednog zagrebačkog fakulteta, zaposlio u petrinjskoj gradskoj upravi. I on je bez posla ostao u rujnu 2017. godine.

Plenković i Dalić Davor 
Ivanković Plenkoviću je pukla zadnja linija obrane, sad treba gromobran Sabor raspravlja o opozivu potpredsjednice Vlade Martine Dalić Zvonimir Despot Demokracija je u Hrvatskoj još uvijek u razvoju Analiza HDZ ne želi da mu Agrokor bude nova Fimi media – sudbina M. Dalić i Vlade ovisi o nagodbi
Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

  • car_je_gol:

    Obzirom na "zahtjevnost" administrativnih poslova u gradskim i općinskim upravama, očito je da za takve poslove nije potrebna ni srednja škola, a kamo li viša ili fakultet te stoga treba na natječajima ubuduće izbjegavati školu kao uvjet (osim osnovne), a ... prikaži još! u natječaje koji bi imali karakter licitacije napisati slijedeće: Traži se zaposlenik/zaposlenica za posao u općini, početna plaća je 4000 kuna, tko ponudi da bi radio za manje - dobija posao. To bi Vam išlo na jedno 2800-3000. Država uštedila, a ljudi se zaposlili...

  • rightside:

    a ime nesmijete objavit samo tako ili vam je ona banicek zabranila?